No Man's Sky'a VR Desteği Geliyor!

Beyond güncellemesinin içerikleri gelmeye devam ediyor

Hello Games, oyuncularına ücretsiz olarak sunacağı Beyond güncellemesi ile birlikte No Man’s Sky’a VR desteğinin geleceğini açıkladı. Visions’ın ardından gelecek 7. büyük güncelleme olacak Beyond’un, “bugüne kadar yapılan en heyecan verici güncelleme” olacağı belirtiliyor.

Hello Games, Beyond güncellemesini açıkladığı ilk basın toplantısında, yeni paketin aslında ayrı ayrı sunulması planlanan 3 farklı güncellemeden oluşacağını belirtmişti. Bu 3 farklı güncellemenin ilki “yeni çoklu oyuncu tecrübesi” yaşatacak olan No Man’s Sky Online olacak.

Beyond’un kapsayacağı ikinci güncelleme ise bugün açıklandı. No Man’s Sky oyuncuları artık uzay maceralarına VR desteği ile devam edebilecek. Beyond güncellemesi ile NMS, PSVR ve Steam VR sistemlerini desteklemeye başlayacak.

Hello Games’ten Sean Murray: “Hiçbirinize şaşırtıcı gelmeyecek fakat ekibimizin tamamının bilim kurgu tutkunu olduğunu itiraf etmeliyim. Sanal gerçeklik fikri, bilim kurgunun gerçeğe dönüşmesi gibi hissettiriyor. Bu sebeple oyunumuza giriş yapması her zaman istediğimiz bir şeydi.”

No Man’s Sky’ın ücretsiz güncellemesi Beyond, yaz aylarında tüm platformlar üzerinde çıkış yapacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum