Origin, Türk Lirasına Geçiş Yaptı

İçerik olarak Steam'dekinden daha avantajlı

Electronic Arts'ın dijital oyun platformu Origin'deki tüm fiyatlar Türk Lirası olarak güncellendi. Zaten EA Play, Steam'e geldiğinde fiyatları TL olarak sunduğunu görmüştük ama Origin'de euro kullanılmaya devam ediyordu. Bu da fiyatlar arasında ciddi farklar olmasına yol açıyordu.

Yenilenen fiyatlar sayesinde artık gerek oyunların, gerek EA Play servisinin Origin'deki fiyatları da Steam ile aynı seviyeye gelmiş oldu.

Örneğin EA Play aylık 4€, yıllık ise 25€ tutuyordu. EA Play Pro içinse aylık 15€, yıllık ise 100€ ödemeniz gerekiyordu. Yeni fiyatlarla EA Play'in aylık ücreti 29 TL'ye, yıllık ücreti ise 169 TL'ye düşmüş oldu.

Şimdi aklınıza muhtemelen "neden EA Play'i Origin'den alayım ki, zaten Steam bize yerel fiyat sunuyordu" sorusu gelmiştir. Origin'deki EA Play kütüphanesi, Steam'dekinden farklı olarak bazı üçüncü parti oyunlara da sahip. Steam'de EA Play ise tamamen EA oyunlarından oluşan bir kütüphane içeriyor. Origin'de EA Play'de ise fazladan 120 oyun mevcut ve bunlar arasında Vampyr, Tropico 6, Tacoma, Superhot gibi isimler de var.

Dolayısıyla şimdi ikisi de aynı fiyat olduğu için EA Play aboneliğini Origin'den almak çok daha mantıklı hale gelmiş oldu.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum