Overwatch 2'nin Haritalarında Dinamik İklimler Olacak

Overwatch 2042?!?!?

Merakla beklenen Overwatch 2'den yeni haberler var. Blizzard'ın resmi Overwatch sayfasında yayınlanan yeni bilgilere göre oyunda dinamik iklimler ve gün döngüsü bulunacak. Daha önce de bahsedilen bu özelliği ilk kez detaylandıran geliştirici ekip, sistemin nasıl çalışacağını da gözler önüne serdi.

Şuradan ulaşabileceğiniz blog sayfasında bu görüntülerin tamamına yakından bakabilirsiniz. "Environmental States" adı verilen yeni sistem sayesinde Overwatch'un statik seçenekleri geride kalarak çok daha yaratıcı haritaların ortaya çıkmasına olanak sağlanacak. Örneğin oyunlar esnasında hava koşulları değişecek ve kendinizi bir anda manzaraya kaptırırken bulabileceksiniz.

Fakat bu sistem sadece "görsel" etkilere sahip olmayacak. Resmi açıklamaya bakılırsa bazı durumlarda değişken hava koşulları oynanışa da etki edecek. Overwatch 2'nin ışık yönetmeni Fabien Christin, bazı bölgelerde kum fırtınaları ve oynanışı etkileyebilecek diğer doğa olaylarının gerçekleşebileceğinin altını çiziyor.

Kısacası Overwatch 2'yi merak etmek için çok fazla sebep var. Bakalım oyundan da bu beklentilerimizi karşılayacak bir performans görebilecek miyiz?

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum