Overwatch Archives Etkinliği Resmen Başladı

Yeni kozmetikler için oynamaya başlayın

Overwatch 2'nin de çıkış noktalarından biri olarak gösterilen Overwatch Archives etkinliği resmen başladı. Oyunu PvE hale getiren etkinlik süresince yeni görevler, kostümler ve haftalık kapışmalar bizleri bekliyor olacak. Bu etkinlik kapsamında eski kozmetiklerin de satın alıma açılacağını hatırlatalım.

Fakat bu yeni etkinlik ile Tracer, Widowmaker, Soldier 76, Genji ve Zarya'ya efsanevi yeni kostümler gelecek. Dünya tarihinin çeşitli dönemlerinden esinlenilmiş bu kozmetikleri Archives loot box'ları içerisinden düşürme şansınız mevcut. Mercy, Lucio ve Zenyatta'ya gelen kozmetikleri ise haftalık görevlerinizi tamamlayarak alabileceksiniz.

Artık maç kazanmak yerine herhangi bir maça girmek ilerleme seviyenizi artıracak. Fakat bu maçların zorluğunu artırırsanız daha fazla yıldız kazanacaksınız. İlk hafta Corredor Lucio kostümünü kazanmak için 30 yıldız biriktirmeniz gerekiyor. İkinci hafta Subaquatic Zenyatta, üçüncü hafta ise Camouflage Mercy kozmetikleri sizleri bekliyor olacak. Etkinlik 27 Nisan tarihine kadar devam edecek.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum