Oyuncular Assassin's Creed Valhalla'da Çok Güçlü Bir Isu Silahı Keşfetti

Ancak bu bir bug mı, henüz belli değil

Oyuncular Assassin's Creed Valhalla'daki bir gizemi daha ortaya çıkardı ve gizli bir Isu silahını ortaya çıkardı. Ancak bu yayın ortaya çıkışı pek de doğal görünmüyor, yani bu durum bir bug'dan kaynaklanıyor ve bir ihtimal yakında düzeltilecek olabilir. Kısacası bu silahı kolay yoldan elde etmek istiyorsanız şimdilik elinizi çabuk tutmanızda fayda var.

Şöyle ki ana Valhalla haritasının kuzeyinde, Northumbria'daki Brunson Turret yakınlarında ufak bir adacık bulunuyor. Bu adada bir taş yığını göreceksiniz. Ancak oyundaki benzer yığınların aksine bu taşlara vurduğunuz zaman hiçbir şey olmuyor.

Taşlara birkaç kez vurup oyunu kaydedip çıkıyor ve tekrar yüklüyorsunuz. Bu işlemi birkaç kez tekrarlandığınızda ise Norden's Arc ismindeki bu güçlü yaya sahip oluyorsunuz.

Oyunun hikaye yönetmeni Darby McDevitt bu bug'ı teyit etti ve "bu çok zekice bir kaba kuvvet hack işlemi, ama yayı kazanmanın 'düzgün' yolu bu değil. Bunun normal bir yolu da var. Ama en azından Any% Speedrun turlarında kullanılabilecek bir yöntem olmuş" dedi. Speedrun'da kullanılır dediğine göre Ubisoft bu hatayı oyunda bırakacak da olabilir tabii.

Bir oyuncu nasıl alakasız bir adada alakasız bir taş yığınına girişir, birkaç kere kaydedip tekrar yükler, bunu nasıl keşfeder, bu soruların cevabı ise kafa kurcalamaya devam edecek :)

 

YORUMLAR
cavegamer3530
25 Ocak 2021 16:26

Önce berber dövmeci bugunu çözsünler svend öldü gittim toveyle konuştum dükkana geçti gel geleim konuşulmuyor ne saçımı nede dövmelerimi değiştirebiliyorum biraz baktım bir çok insanın başına gelmiş aynı olay çok bug var rezalet 

Parolamı Unuttum