Oyungezer Dergimiz 2021 Kasım Sayısıyla Karşınızda

14. yaşımız kutlu olsun

Oyungezer dergimizin 169. sayısı ile karşınızdayız sevgili Oyungezerler. Biz bu ay 14. yaşımızı kutluyoruz, biliyor muydunuz? 14 koskoca yıl nasıl da kaşla göz arasında geçti değil mi? Her ne kadar biz pek de kutlama havasında olmasak da siz yine de bizim için de mum üfleyiverin :)

Ekim ayı bu yılın son bombalarının ekranlarımıza düşmeye başladığı ay oldu. Marvel's Guardians of the Galaxy hepimizi çok şaşırttı, bir anda Yılın Oyunu ödüllerinin en güçlü adaylarından biri oldu. Left 4 Dead'in ruhani takipçisi sayılabilecek Back 4 Blood, yıllar sonra Metroid ana serisine gelen yeni oyun Metroid Dread, Amazon'un büyük umutlarla piyasaya sürdüğü New World ve daha bir çok oyun inceleme sayfalarımızı süslüyor.

Ayrıca geçen aya damgasını vuran Dune de derginin çeşitli sayfalarından size merhaba diyecek.

Bu ayki sayımızın kapağı şöyle:

Oyungezer dergimizin 2021 Kasım sayısına sahip olmak için yapmanız gereken tek şey her zaman olduğu gibi aşağıdaki özel sayfamızı ziyaret etmek:

Oyungezer Kasım sayısını buradan indirebilirsiniz

Artık alıştığınız üzere üzere formumuzu doldurduğunuzda derginizi indirebileceğiniz linkler anında email kutunuza düşmüş olacak ve dergimizin keyfini çıkarabileceksiniz.

Dergimizin önceki dijital sayılarına toplu halde ulaşmak için şu sayfayı kullanabileceğinizi de hatırlatayım.

Gelecek aya görüşmek üzere, iyi okumalar!

YORUMLAR
KarbonatErol
8 Kasım 2021 16:16

[Bu yorum kullanıcı tarafından silinmiştir]

Greykal
7 Kasım 2021 15:40

Nice yılların olsun Oyungezer.

Orcuncharted
7 Kasım 2021 15:05

Doğum günün kutlu olsun, OyunGezer :)

Parolamı Unuttum