Oyungezer Dergimiz 2021 Nisan Sayısıyla Karşınızda

Oyun uyarlamalarının altın çağı başlıyor

Oyungezer dergimizin 162. sayısı ile bir kez daha karşınızdayız sevgili Oyungezerler. Kapağından sayfalarına, incelemelerinden dosya konularına kadar rengarenk, eğlendirici ve bilgilendirici bir sayı hazırladık sizin için. Geçen ay olduğu gibi bu ay da biraz geciktik, ama sonucuna değdi.

Bu ay önümüzdeki dönemde ekranları şenlendirecek olan oyun uyarlamalarını kapağımıza taşıdık. Muhtemelen bu konuda yapılmış en detaylı dosyalardan birini hazırladık, keyifle okuyacağınıza eminiz.

Bir diğer dosya konumuz ise Roma üzerine. Roma tarihinden girdik, askeri geleneklerinden çıktık, Roma tarihinin önemli isimlerinden bahsettik, Roma temalı oyun, dizi ve filmlere değindik. Ortaya harika bir dosya çıktı.

Elbette incelemelerimiz de eksik değil. It Takes Two, Bravely Default II, Ghosts 'n Goblins Resurrection, Ancient Gods Part Two, Lust from Beyond derken ayın tüm önemli oyunlarının incelemelerini de sayfalarımızda bulacaksınız.

Bu sayımızın kapağı şöyle:

Oyungezer dergimizin 2021 Nisan sayısına sahip olmak için yapmanız gerekeni biliyor ve hemen aşağıdaki özel sayfamızı ziyaret ediyorsunuz:

Oyungezer Nisan sayısını buradan indirebilirsiniz

Artık alıştığınız üzere üzere formumuzu doldurduğunuzda derginizi indirebileceğiniz linkler anında email kutunuza düşmüş olacak ve dergimizin keyfini çıkarabileceksiniz.

Dergimizin önceki dijital sayılarına toplu halde ulaşmak için şu sayfayı kullanabileceğinizi de hatırlatayım.

Gelecek aya görüşmek üzere, iyi okumalar!

YORUMLAR
ZSoforu
21 Haziran 2022 16:35

 

<a href="//ideasvibe.com/k-naan-net-worth/">nice</a>
<a href="//ideasvibe.com/nicole-hoopz-alexander-net-worth/">nice</a>
<a href="//ideasvibe.com/eric-l-bernthal/">nice</a>
<a href="//ideasvibe.com/jentezen-franklin-net-worth/">nice</a>
<a href="//ideasvibe.com/wesley-so-net-worth/">nice</a>
<a href="//ideasvibe.com/lia-informant/">nice</a>
<a href="//ideasvibe.com/max-minghella-and-eve-hewson/">nice</a>
<a href="//ideasvibe.com/mateo-lopes-guzman/">nice</a>
<a href="//ideasvibe.com/how-tall-is-david-jeremiah/">nice</a>
<a href="//ideasvibe.com/how-tall-is-conan-o-brien/">nice</a>

ZSoforu
18 Haziran 2022 15:32

Very efficiently written information. It will be beneficial to anybody who utilizes it, including me. Keep up the good work. For sure i will check out more posts. This site seems to get a good amount of visitors.

ZSoforu
18 Haziran 2022 15:18

 

Very efficiently written information. It will be beneficial to anybody who utilizes it, including me. Keep up the good work. For sure i will check out more posts. This site seems to get a good amount of visitors. So you want to write an article than you need to know that writing is thinking, its time to contribute to us.

ZSoforu
18 Haziran 2022 15:13

 

Very efficiently written information. It will be beneficial to anybody who utilizes it, including me. Keep up the good work. For sure i will check out more posts. This site seems to get a good amount of visitors.

ZSoforu
18 Haziran 2022 15:13

[url=mangotips.com/espn-fantasy]wow[/url]

[url=//mangotips.com/formula-1-cars]wow[/url]

[url=//mangotips.com/apple-music]wow[/url]

 

[url=//mangotips.com/formula-one]wow[/url]

ZSoforu
18 Haziran 2022 15:12

 

Very <a href="//mangotips.com/what-you-search-on-twitter/">efficiently</a> written <a href="//mangotips.com/some-of-the-best-linus-tech-tips-meme/">information</a>. It will be <a href="//mangotips.com/a-biography-of-john-henton-and-his-daughter-nicole-simone/">beneficial</a> to anybody who <a href="//mangotips.com/how-to-fix-a-zipper/">utilizes </a>it, including me. Keep up the <a href="//mangotips.com/who-is-michael-strahans-wife/">good work.</a> For <a href="//mangotips.com/xosonam-net-worth-how-much-money-is-xosonam-worth/">sure </a>i will <a href="//mangotips.com/varro-blair-mendez-and-jennifer-lopez/">check </a>out more posts. This <a href="//mangotips.com/what-will-larry-king-net-worth-be-in-2020//">site </a>seems to get a <a href="//mangotips.com/wizz-air/">good </a>amount of <a href="//mangotips.com/gza-net-worth-2021/">visitors.</a><a href="//mangotips.com/so-you-want-to-write-an-article/">So you want to write an article</a> than you need to know that <a href="//mangotips.com/writing-is-thinking/">writing is thinking</a>, its time to <a <a href="//mangotips.com/contribute/">contribute</a> to us

 

ANGELAS
16 Nisan 2021 13:19

[ Moderator Tarafından Silinmiştir. ]

Egecifci
12 Nisan 2021 14:36

Ben sizin derginizi okudum muhteşem eğlendim yazan herkesin eline sağlık 

Parolamı Unuttum