Oyungezer Dergimiz 2022 Mart Sayısıyla Karşınızda [Güncel]

Oyuna doyduğumuz bir ayın ardından

Oyungezer dergimizin 173. sayısı ile karşınızdayız sevgili Oyungezerler! Geçen ay "yaklaşık 20 gün içerisinde yeni sayıyı okumuş olacaksınız" demiştim ama sizi fazla Oyungezer'e maruz bırakmamak için yine 30 gün geçmesini bekledik yeni sayı için :) Şaka tabii, bu kadar büyük oyun bir anda gelince, bazılarını da çıkış tarihi olarak ayın sonunu seçince azıcık geciktik ama her zamanki gibi beklediğinize değeceğine emin olabilirsiniz.

Bu ay sağlı sollu büyük oyun yağmuruna tutulduk: Dying Light 2, Total War: Warhammer 3, Gran Turismo 7, Lost Ark, King of Fighters XV, Destiny 2: The Witch Queen, Horizon: Forbidden West ve tabii ki en nihayetinde Elden Ring bu ayın önde gelen isimleri oldu.

İncelemelerle zengin bu sayımızda bunlara ek olarak Baldur's Gate III'ün en yeni yamasını değerlendirirken oyunun yerelleştirmesini yapan ekiple de keyifli bir röportaj yaptık. Yine en son film, dizi, kitap ve müziklerin değerlendirmeleri, DATA haberleri ve donanım incelemeleri de cabası.

Ay sonuna doğru size bu sayımızla ilgili bir sürprizimiz daha olabilir, beklemede kalın :)

Hani bir sürprimiz var demiştik ya, işte o sürprizi hemen aşağıda görebilirsiniz sevgili Oyungezerler. Bu ay dergimiz çift kapağa sahip, 173. sayımızın Elden Ring kapaklı halini de yine aynı şekilde aşağıdaki linklerimizden talep edebilirsiniz. Mailde hem Horizon Forbidden West, hem de Elden Ring kapağı için ayrı ayrı linkler sizi bekliyor olacak.

Bu ayki sayımızın kapakları şöyle:

Oyungezer dergimizin 2022 Mart sayısına sahip olmak için yapmanız gereken tek şey her zaman olduğu gibi aşağıdaki özel sayfamızı ziyaret etmek:

Oyungezer Mart (#173) sayısını buradan indirebilirsiniz

Artık alıştığınız üzere üzere formumuzu doldurduğunuzda derginizi indirebileceğiniz linkler anında email kutunuza düşmüş olacak ve dergimizin keyfini çıkarabileceksiniz.

Dergimizin önceki dijital sayılarına toplu halde ulaşmak için şu sayfayı kullanabileceğinizi de hatırlatayım.

Gelecek aya görüşmek üzere, iyi okumalar!

YORUMLAR
Parolamı Unuttum