Oyungezer Dergimiz 2022 Mayıs Sayısıyla Karşınızda

Baharat isteyen?

Oyungezer dergimizin 175. sayısı ile yeniden karşınızdayız sevgili Oyungezerler! Biz yaptık diye demiyoruz ama bu sayımız da cidden fazlasıyla dolu dolu oldu, her sayfasından ayrı keyif alacağınıza garanti veriyoruz :)

Bu ay hazır yıllar sonra yeni bir Dune oyunu çıkmışken kapağımızı da bu efsaneye, Dune'e ayırmak istedik. Engin tek başına adeta Dune için kaynak olarak gösterilebilecek bir yazı hazırladı, Dune: Spice Wars erken erişim incelemesinden Dune serisinin ilham kaynaklarına, fraksiyonlardan eski Dune oyunlarına kadar çok geniş bir yelpazede nefis bir dosya konusu sizi bekliyor.

İnceleme sayfalarımız da yine oyun kaynıyor: LEGO Star Wars: The Skywalker Saga, Forgive Me Father, The House of the Dead: Remake, Weird West, Chrono Cross: The Radical Dreamers Edition derken ayın oyunlarına da doyacaksınız.

Bunlar dışında detaylı bir Steam Deck dosyamız, film ve dizi incelemelerimiz, Data ve Piksel yazılarımız da sizi bekliyor.

Bu ayki sayımızın kapağı şöyle:

Oyungezer dergimizin 2022 Mayıs sayısına sahip olmak için yapmanız gereken tek şey her zaman olduğu gibi aşağıdaki özel sayfamızı ziyaret etmek:

Oyungezer Mayıs (#175) sayısını buradan indirebilirsiniz

Artık alıştığınız üzere üzere formumuzu doldurduğunuzda derginizi indirebileceğiniz linkler anında email kutunuza düşmüş olacak ve dergimizin keyfini çıkarabileceksiniz.

Dergimizin önceki dijital sayılarına toplu halde ulaşmak için şu sayfayı kullanabileceğinizi de hatırlatayım.

Gelecek aya görüşmek üzere, iyi okumalar!

YORUMLAR
Parolamı Unuttum