Oyungezer Dergimiz 2022 Ocak Sayısıyla Karşınızda

Yeni yıldan yeni bir merhaba

Oyungezer dergimizin 171. sayısı ile karşınızdayız sevgili Oyungezerler! 2022'nin bu ilk sayısı her zaman olduğu gibi dopdolu, okumaya doyamayacağınızın garantisini veriyoruz :)

Bu ay Yılın Oyunu seçimleri falan derken biraz geciktiğimizin farkındayız ama beklediğinize değecek bir sayı hazırladık.

Geçtiğimiz ay kendi aramızda kıyasaya çekiştiğimiz, nice tartışmalara sahne olan ve yıl içinde beğendiğimiz oyunları övmelere doyamadığımız 2021'nin Oyunları dosyamız sizi bekliyor.

Aynı zamanda Microsoft'un göz bebeği Halo Infinite, Devasa Online ortamların yeni lideri Final Fantasy XIV'ün ek paketi Endwalker, zorlu multiplayer sevenlerin gözdesi falso isimli GTFO, Until Dawn'la başlayan korku-gerilim serisini The Dark Pictures Anthology'yle devam ettiren House of Ashes incelemeleri ve dahasını içeride bulabilirsiniz!

Medya sayfalarımızdaysa geçtiğimiz ayın TV ve dizilerine ek olarak geçtiğimiz yılın ses getiren animelerine de yer verdik. İyi okumalar!

Bu ayki sayımızın kapağı şöyle:

Oyungezer dergimizin 2022 Ocak sayısına sahip olmak için yapmanız gereken tek şey her zaman olduğu gibi aşağıdaki özel sayfamızı ziyaret etmek:

Oyungezer Ocak (#171) sayısını buradan indirebilirsiniz

Artık alıştığınız üzere üzere formumuzu doldurduğunuzda derginizi indirebileceğiniz linkler anında email kutunuza düşmüş olacak ve dergimizin keyfini çıkarabileceksiniz.

Dergimizin önceki dijital sayılarına toplu halde ulaşmak için şu sayfayı kullanabileceğinizi de hatırlatayım.

Gelecek aya görüşmek üzere, iyi okumalar!

YORUMLAR
waltran
26 Ocak 2022 17:41

resimlerin üstüne kaş bıyık vs. çizebildiğimiz bir dergi programı lazım :D şu ortadaki kena tam bıyıklık :D

edit: sol alttakine de hitler bıyığı hahaha

Parolamı Unuttum