Oyungezer Dergimiz Ekim Sayısıyla Karşınızda

Yeni nesile merhaba

Oyungezer dergimizin 156. sayısıyla bir kez daha karşınızdayız sevgili Oyungezerler. Evet, evet, yine planlarımızda sapma oldu, basılı formata yine dönemedik ama sebebini zaten Serpil'in giriş yazısında okursunuz. Her şey umduğumuz gibi giderse herhalde Kasım sayısıyla birlikte yeniden kağıt kokusunu içimize çekmeye başlarız.

Dijital Ekim sayımız her zamanki gibi dopdolu ve kapaktan da gördüğünüz gibi bu sayımızda yeni nesile kocaman bir merhaba çakıyoruz, PlayStation 5 ve Xbox Series X|S'i tam 20 sayfalık kallavi bir dosyayla dergimize konuk ediyoruz.

Bununla da kalmıyor, üzerine bir de 4 sayfa NVIDIA'nın yeni RTX 3000 serisini tanıtıyoruz.

Bu ay oyun incelemelerimiz de bir hayli zengin: Crusader Kings III, Marvel's Avengers, Mafia: Definitive Edition, Hades, NBA 2K21, Wasteland 3, Tony Hawk's Pro Skater 1+2 ve daha nicesi sayfalarımızda sizi bekliyor.

Bu ayki kapağımızı da şuraya bırakalım:

Oyungezer dergimizin Ekim sayısına sahip olmak için artık adresini ezbere bildiğiniz özel sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. Zaten sanırım başlığı görür görmez 'dergi çıkmış' diyerek soluğu aşağıdaki sayfada almışsınızdır:

Artık alışık olduğunuz üzere formumuzu doldurduğunuzda derginizi indirebileceğiniz linkler anında email kutunuza düşmüş olacak ve dergimizin keyfini çıkarabileceksiniz.

Dergimizin önceki dijital sayılarına toplu halde ulaşmak için şu sayfayı kullanabileceğinizi de hatırlatayım.

Gelecek aya görüşmek üzere, iyi okumalar!

YORUMLAR
UrukHai
15 Ekim 2020 23:50

Bende PS 5 Hediye edecekler diye sevindim :)

nestarum
10 Ekim 2020 10:08

Bence derginin dijital versiyonu her zaman bir alternatif olarak kalmalı. Ama ekstra bir uygulamaya da ihtiyaç olmamalı. Magster veya dergilik gibi uygulamalardan bahsediyorum. Kendi uygulamanız veya web siteniz üzerinden tekli veya abonelik yapılarak satın alınabilmeli, okunabilmeli. 

puraxays
nestarum
11 Ekim 2020 17:14

Magster ve Turkcell Dergilik'te uzun zamandır var Oyungezer. Zaten belki yıllar olmuştur gelen dergiler bende poşetli duruyor, hep dijital okuyorum :) Tüm Oyungezer arşivi var. Ama bunları saklamak derleyip toplayıp bir yerde tutmak da sorun :) Hanım bunları ne yapalım diye her sorduğunda konuyu değiştiriyorum :)

nestarum
puraxays
23 Ekim 2020 10:56

Evet ben de uzun zamandır Dergilik üzerinden takip ediyorum tüm dergileri. Ama yine de dijital takip mevzusu bir operatöre veya uygulama aboneliğine bağlı kalmamalı. Bilmiyorum dergilik için tekli dergi satın alma özelliği var mı ama dergilerin kendi uygulamaları olsa, hem anlık içeriklerle beslense hem de dergilere ulaşım olsa harika olurdu.


serhatozgul
5 Ekim 2020 19:18

kasım sayısıyla beraber basılı dergi gelecekse sadece  dijital çıkardığınız bütün dergilere ne zaman ulaşabiliriz? Hepsini toplu almak istiyorum. Evet dijital çıktığından beri dergiyi okumuyorum.

 

Emree
serhatozgul
8 Ekim 2020 14:50

ben de ayni sekilde bir turlu dijital okuyamiyorum.


pinky_demon85
4 Ekim 2020 12:33

Oyungezer dergisine dijital aboneyim ama hala uygulamaya Ekim sayısı eklenmemiş.

pinky_demon85
4 Ekim 2020 12:32

[Bu yorum kullanıcı tarafından silinmiştir]

Parolamı Unuttum