Oyungezer Dergimiz Kasım Sayısıyla Karşınızda

Rengarenk bir sayı daha

Oyungezer dergimizin 157. sayısıyla bir kez daha karşınızdayız sevgili Oyungezerler. Sizin de fark ettiğiniz üzere yine sadece dijitaliz ama basılıya geçme konusunda da yavaş da olsa gelişmeler var, biz de en az sizin kadar o güzel kağıt kokusunu içimize çekeceğimiz günleri iple çekiyoruz :)

Dijital Kasım sayımız yine inanılmaz dolu ve rengarenk! Tam 13 yılı geride bıraktığımız bu sayıda yıllar sonra yeniden Baldur's Gate'e kavuşmanın heyecanını kapağımıza da taşıdık.

Oyun yapmak isteyenlere nasıl fon bulabileceklerine dair öneriler sıraladığımız "Oyun Yapacağım, Para Lazım" dosya konusu; Watch Dogs: Legion, FIFA 21, Amnesia Rebirth, Crash Bandicoot 4: It’s About Time, Star Wars Squadrons ve daha bir çok inceleme de sayfalarımızda sizi bekliyor.

Bu ayki kapağımızı da şuraya bırakalım:

Oyungezer dergimizin Kasım sayısına sahip olmak için artık adresini ezbere bildiğiniz özel sayfamızı ziyaret edebilirsiniz:

Artık alışık olduğunuz üzere formumuzu doldurduğunuzda derginizi indirebileceğiniz linkler anında email kutunuza düşmüş olacak ve dergimizin keyfini çıkarabileceksiniz.

Dergimizin önceki dijital sayılarına toplu halde ulaşmak için şu sayfayı kullanabileceğinizi de hatırlatayım.

Gelecek aya görüşmek üzere, iyi okumalar!

YORUMLAR
Greykal
28 Kasım 2020 23:09

Nice yıllara Oyungezer.

Kutsikome
18 Kasım 2020 18:05

Merhaba.

Buradan Ömer bey'e veya konu ile ilgili kim ilgileniyor ise ona bir hatırlatma ve şikayette bulunacaktım. Uzun zamandır dergiyi dijital olarak takip etmekteyim. Genellikle "Magzter" üzerinden okuyordum ancak son zamanlarda okuduğum tablet üzerinden magzter aplikasyonu sıkıntı çıkarmaya başladığı için "Dergilik" uygulamasına geçtim. Ara sıra nostalji olsun diye eski sayılarınızı okumayı oldukça seviyorum ancak sorun şu ki neden halen Dergilik üzerinde Oyungezer'in eski sayılarının neredeyse %90'ı yok!? Aralık 2008'den birden ne hikmet ise Aralık 2016'ya atlıyor sayılar. Bunu daha önce de birkaç okurunuzun geçmiş aylarda dillendirdiğini çok net hatırlıyorum. Ömer bey ilgili yerler ile görüşeceğim demişti ancak aradan günler, aylar geçmesine rağmen ne bir aksiyon alındı ne de ortada bir gelişme bulunmakta. Arada eksik olan platforma eklenmemiş onlarca sayınız bulunmakta. Bunun farkında olmamanızı hiç ama hiç zannetmiyorum ancak bana saçma gelen ya bunu kulak arkası ediyorsunuz veya zahmet edip bu sorun ile ilgili takipçilerinize bir açıklama yapmıyorsunuz.

Konu ile ilgili gerekli geri dönüşü sağlayabilirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler. İyi çalışmalar.

Hakuteiken
15 Kasım 2020 14:38

Dergi basılı olarak çıkınca kesin alacağım ama PDF formatını da sevdim. Dergileri saklayacak yerim olmadığı için PDF formatı daha güzel geliyor bana. İleride bilgisayar alınca, geçmiş yıllarda hangi oyunlar çıkmış, hangilerini oynarım diye bir daha bakmak için. PDF olarak da çıkartılıp, basılı dergi alanlara bir kodla o PDF'ye ulaşması sağlanabilir.

rodamin123
8 Kasım 2020 20:09

Ben basılı olmasını tercih ederim. Dergi basılı bir ürün, Oyungezer de temelinde dergi. Ekrana bakarak okuduğumuz bir sürü başka kaynak var, Oyungezer'i güzel yapan belki de en önemli şey formatı. Dijital dergi zaten hep bir seçenekti, bundan sonra da öyle olmalı.

DogukanDogu
8 Kasım 2020 10:58

Bence de sabit bir fiyat belirleyip, dijitalden devam etmek daha mantıklı. Dergi kağıdı kuşe kağıttır ve daha pahalıdır, matbaa ve dağıtım masrafları da cabası. Dijital de ise bu masrafların hiç birisi yok. Alırsın bir e-kitap okuyucu, fazla göz yormadan dijital mecmuanı okursun. Hem arşivi kolay, hem de doğaya saygılı...

Serdengeçti
6 Kasım 2020 11:51

[Bu yorum kullanıcı tarafından silinmiştir]

Getaku
4 Kasım 2020 19:45

Kur alıp başını gitmişken kağıt, matbaa ve dağıtım masrafları derken dergiyi basmak çok masraflı olmayacak mı? Tabii fiziksel derginin yerini tutamaz ama durum ortada. Sabit bir fiyat belirleyerek dergiyi her ay dijital çıkarmayı düşünüyor musunuz? Basılı isteyenler için yıl sonunda antoloji şeklinde özel basım da yapılabilir.

rodamin123
Getaku
8 Kasım 2020 20:14

Asıl bu gibi zor dönemlerde basılmaya devam etmesi önemli bir dergi için. Zaten dergicilik, özellikle oyun dergiciliği kayboluyor. 


Parolamı Unuttum