Oyungezer Dergimiz Temmuz Sayısıyla Karşınızda

Bir kez daha dijitaldeyiz

Oyungezer dergimizin 153. sayısıyla bir kez daha karşınızdayız ve yine dijitaliz :)

Geçtiğimiz ayın en çok tartışılan oyunlarından biri olan The Last of Us Part II bizi kapaktan vurdu, Serpil oyunu enine boyuna tam 10 sayfa boyunca inceledi.

Elbette sadece The Last of Us Part II ile yetinmedik; madem E3 iptal oldu, biz de kendi E5'imizi yaparız diyerek sayfalarımızı adeta bir fuar yerine çevirdik. Riot Games'in yenisi Valorant, eski dostlarla buluştuğumuz Desperados III, bizi geçmişe götüren bir diğer oyun Command & Conquer: Remastered Collection, Atlus'un PC'ye çıkarma yaptığı Persona 4 Golden ve çok daha fazlasını bu ay sayfalarımızda bulacaksınız.

Bu ayki kapağımızı aşağıda görebilirsiniz:

Spotta da gördüğünüz üzere Oyungezer dergimiz Temmuz ayında da elinize sadece dijital olarak ulaşacak, bunun sebepleri, nasılı, niçini okumak ve dergimizi indirmek için aşağıdaki özel sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. Hatta bence çoktan etmişsinizdir bile :)

Geçen aydan da alışık olduğunuz üzere formumuzu doldurduğunuzda derginizi indirebileceğiniz linkler anında email kutunuza düşmüş olacak (ya da geçen ay olduğu gibi azıcık gecikmeli de olabilir yoğunluğa bağlı olarak).

Gelecek aya görüşmek üzere, iyi okumalar!

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum