Oyunun Yönetmeni John Wick Hex’i ‘Tek Karakterle Oynanan X-Com’ Olarak Tanımlıyor

Mike Bithell, “hız önemli” diyor…

Geçtiğimiz aylarda duyurulan John Wick Hex, hem Keanu Reeves hayranlarının hem de John Wick severlerin takibe aldıkları bir yapım. Mike Bithell tarafından geliştirilen oyuna dair dönem dönem yeni bilgiler paylaşılıyor.

Mike Bithell, Brighton’da gerçekleştirilen geliştirici konferansında Hex’te tüm maceranın tek bir ana karaktere bağlı olarak sunulacağını belirtmiş ve oyunu ‘esasında X-COM benzeri bir oyun, ama oynanabilir tek karakteri olan cinsinden’ diye tanımlamış. Ama ileride (belki yeni bir oyunda) ekip temelli ögelerin işlenmesi olasılığını da tamamen dışlamamış, Lionsgate Entertainment ile yapılacak işbirliği çerçevesinde bu yönde bir adım atıldığını da görmemiz mümkün.


Bithell, “Oyuna henüz 3. film yazılmadan önce başladık. Filmin senaryosunu okuduğumda Halle Berry’nin karakterini görmek beni şaşırttı, ama güzeldi. Benim için John Wick doğrudan ve hızlı olmak demekti, dolayısıyla ekip kısmını çıkarıp oyunu hızlandırdık” diyor.

Halle Berry ve Keanu Reeves arasındaki Kazablanka’da geçen dövüş sahnesi başta olmak üzere etkilendiği sahneler bulunduğunu, bunları da aslında oyunda görmek isteyebileceğini, ama şu aşamada ekip tarzı bir oynanışın oyunu yavaşlatmasından endişe ettiğini, dolayısıyla ileride düşünebileceklerini belirtiyor Bithell.

Hex için henüz bir çıkış tarihi ilan edilmedi.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum