Paradox, Imperator: Rome İçin İçerik Hazırlamayı Geçici Olarak Durdurdu

Bu sene artık yeni içerik yok

Strateji türünün en başarılı geliştirici / yayıncılarından Paradox, bu ay karşımıza dijital PDXCON ile çıkacak ve muhtemelen hem yeni oyunlar, hem de mevcut oyunları için yeni DLC'ler duyuracak. Zaten Paradox dendiğinde akla gelen ikinci kavram hemen DLC oluyor, çünkü neredeyse her oyunu için onlarca da DLC hazırlıyor ve bunları düzenli aralıklarla oyunculara sunuyorlar.

Ancak Imperator: Rome için bu durum en azından kısa bir süre için değişecek, çünkü Paradox Imperator: Rome'un 2.0 yamasının yayınlanmasının ardından oyun üzerinde çalışan ekibi başka projelere kaydırmış. Yani şu an Imperator: Rome üzerinde çalışan kimse yok, bu da 2021 içerisinde oyuna yeni bir içerik gelmeyeceği anlamına geliyor.

Paradox'un strateji oyunları portföy müdürü Bevan Davies, resmi forumda yaptığı açıklamada er ya da geç Imperator: Rome'a döneceklerini söylüyor. "Şu anda Imperator ekibini yeniden büyütme ve geliştirmeye devam etme planlarını yapıyoruz. Ama kısa vadede çabalarımızı diğer projelere yoğunlaştırmamız gerekti"

Paradox'un PDS Green, PDS Red ve PDS Gold takma isimli ekipleri en az birini PDXCON'da öğreneceğimiz duyurulmamış oyunlar üzerinde çalışıyor. Normalde PDS Green Stellaris'ten, PDS Red Crusader Kings 3'ten, PDS Gold ise Hearts of Iron 4'ten sorumlu.

PDXCON, 21 - 23 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum