PC'deki NBA 2K22 De Eski Nesil

Bu nasıl master race'lik

Electronic Arts ve 2K Games, spor oyunlarında PC oyuncularını üzmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde FIFA 22'nin PC versiyonunun da aynı FIFA 21'de olduğu gibi eski nesil konsol versiyonunu kullanacağını öğrenmiştik, yani oyunun yeni nesil özelliklerinden faydalanmak için PlayStation 5 veya Xbox Series gerekecekti.

2K Games de aynı yolu izliyor. Belki duyuru haberinde dikkatinizi çekmemiştir ama NBA 2K21'de olduğu gibi NBA 2K22'de de PC oyuncuları oyunun eski nesil versiyonunu oynayacaklar. Bu da PC oyuncuları için NBA 2K22 ile NBA 2K21 arasında pek bir fark olmayacağı anlamına geliyor. Dahası, NBA 2K22 çapraz platform desteğine de sahip olmayacak.

2K Games, NBA 2K22'nin yeni nesil versiyonun sadece PlayStation 5 ve Xbox Series'te görülebileceğini, PC versiyonun ise PS4, Xbox One ve Switch ile aynı olacağını açıkladı.

"Yeni nesil versiyonu PC oyuncularıyla buluşturmak bizim tutkulu olduğumuz bir alan ve serinin geleceğinde de nelerin mümkün olacağını araştırmaya devam edeceğiz" gibi saçma sapan da bir bahane yayınlamışlar.

Açıkçası bu oyunlara ilgi duyan bir PC oyuncusu olsam, hayatta paramı bu yılın FIFA ve NBA 2K oyunlarına harcamazdım. Geçen seneki oyundan neredeyse hiçbir fark göremeyeceğiniz oyunlara yüzlerce lira harcamak gerçekten de hiç mantıklı değil.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum