PlayStation 4'e Yeni Bir Özel Oyun Geliyor: Falcon Age

Kuşu besleyip ona bakabiliyoruz!

Outerloop Games'in PlayStation 4 ve PS VR için özel olarak geliştirdiği Falcon Age resmen duyuruldu.

Oyunda Ara isimli bir kadını oynayacağız ve kamera açımız birinci tekile sabitlenmiş olacak. Oyun aynı zamanda aksiyon ögeleri ile öne çıkacak. Doğanların (kuş olan tabii ki araba değil) da oyunda kilit rol oynadığını söyleyelim, zaten oyunun adı da dilimizde Doğanların Çağı. Doğanımızı besleyip, büyütüp, eğitebiliyor, onu sevebiliyor ve hastalandığında tedavi edebiliyoruz. Onunla birlikte bizde avlanmayı, yaşadığımız köyün ihtiyaçlarını karşılamayı ve hatta savaşmayı öğreniyoruz ve kültürümüzü korumaya çalışıyoruz. Düşmanımız ise bir hayli agresif olan robotlar.

Oyun yok olmaya yüz tutmuş bir gezegende, küçük bir toplulukla başlıyor. Kaynaklarımız yok denecek kadar az ve yetmezmiş gibi kolonici robotlar insanlara huzur vermiyor. Kahramanımız Ara ise haksız bir şekilde hapse atılıyor ve cezasının açıklanmasını beklerken ufak bir doğan ile dostluk kuruyor. Ara ve doğan hapisten kaçarak maceradan maceraya atılıyorlar ve işgalci robotları da durdurmaya çalışıyorlar.

PlayStation 4 için özel olarak geliştirilen oyun aynı zamanda PS VR'ı da baştan sona destekyecek. Falcon Age, 2019'da çıkış yapacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum