Project IGI'nin Öncesini Anlatacak IGI Origins Resmi Olarak Duyuruldu

Teaser fragmanı da yayında

IGI serisi yıllar sonra IGI Origins ile geri dönüyor. Oyunun yayıncısı Toadman, Soğuk Savaş dönemini konu alan ve alternatif 80'lerde geçecek olan öncü oyun IGI Origins'i resmi olarak duyurdu ve hem ilk teaser fragmanını, hem de kısa da olsa ilk detayları paylaştı.

IGI Origins, Project IGI'nin öncesini anlatacak ve oyunda MI6 için çalışan bir süper ajanı canlandıracağız. Oyun 80'lerin atmosferini yansıtmak için elinden geleni yapacak ve serinin o ünlü oynanışını da koruyacak.

Yine eski oyunlarda olduğu gibi işin içinde bolca gizlilik, kocaman haritalar ve sıkı bir zorluk bulunacak ve bu oyun sayesinde serinin hayranları önceki iki oyunda karşılaştıkları bazı karakter ve organizasyonların kökenlerini öğrenme fırsatı yakalayacaklar.

Oyunla ilgili şöyle de ilginç bir bilgi var, IGI Origins'in geliştiricisi Toadman değil, Rising Storm 2: Vietnam'dan tanıdığımız Antimatter.

Oyunun Steam sayfası da açılmış durumda, yani şimdiden istek listenize ekleyip takibe alabilirsiniz.

PC, PS4 ve Xbox One için geliştirilmekte olan oyun 2021 yılında çıkacak.

 

 

YORUMLAR
SevişenBoğa
10 Kasım 2019 13:13

Verin bana çocukluğumu ulen diye bağırdım haberi görünce. Gelsin, çakarız.

Srinelli
8 Kasım 2019 22:13

efsane kotu bir oyundu ama uzun sureler oynamistim. kabiz yapay zekasinin duzelmesi umuduyla. bu arada hikaye neydi hatirlamiyorum ama merak eden mi varmis oncesini?!!!

Ghost AssassiN
8 Kasım 2019 17:08

İçime doğmuş, bekliyordum. :)

Oynanış ve gizlilik SGW 3 gibi tırt olmaz inşallah!

Parolamı Unuttum