PS Plus Kasım 2021 Oyunları Açıklandı

Bu sefer de sızıntı doğru çıktı

Sony’nin PS Plus abonelerine aylık olarak sunduğu ücretsiz oyunlar normalde Çarşamba akşamları açıklanırdı, ama bu sefer 1 gün gecikmeli geldi. Dün akşam yapılan açıklamayla Kasım 2021 oyunlarını öğrenmiş olduk; önümüzdeki ay PS Plus abonelerini Knockout City, First Class Trouble ve Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning bekliyor. Daha önce açıklandığı üzere, bunlara 3 tane de VR oyunu, The Persistence, The Walking Dead: Saints & Sinners ve Until You Fall eşlik edecek.

EA’in yakar top oyunu Knockout City çıkışında ilgi çekmeyi başarmıştı, ama takip eden dönemde bu ilgiyi ne kadar canlı tutabildiğini bilemiyorum. İşte tam olarak bu noktada oyunun abonelik sistemleriyle ücretsiz olarak verilmesi ve böylece oyuncu topluluğunu canlı tutması gibi bir formül giriyor, PS Plus da Kasım ayında böyle bir rol üstlenmeye hazırlanıyor. Arkadaşlarınızla keyifli vakit geçirmek için değerlendirebileceğiniz oyunlardan.

Önümüzdeki ayın 2. oyunu da yine çok oyunculu kategorisinden geliyor. Among Us’ın ardına aldığı rüzgarı gördükten sonra, Fortnite bile “Impostor” modu getirmişken, biz de geri durmayalım diyen Invisible Walls ve Versus Evil kendi Among Us’larını yapmışlar, First Class Trouble ile çıkıyorlar karşımıza. Bu sefer de 6 oyuncu bir gemiye biniyorlar. Bunlardan 4’ü (Residents) geminin saldırgan yapay zekasını devre dışı bırakmaya çalışırken diğer 2 oyuncu (Personoids) da onlara engel olmaya çalışıyor.

Ayın 3. oyunu ise Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning. Orijinal oyunu da bu yenilenmiş halini de es geçtiyseniz bugüne kadar, artık bir mazeretiniz kalmıyor; siz de el mahkûm yüzlerce saatinizi Amalur’da tüketeceksiniz :) Bence ayın en güzel tercihi bu olmuş.

Kasım ayı oyunlarını 2 Kasım tarihinden itibaren ücretsiz olarak oyun kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Aralık’ta hangi oyunlarla çıkacaklar karşımıza bakalım.  

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum