PS2 Temalı Özel PS5'ler Bu Hafta Satışa Sunulacak

Retro yeni nesil konsol ister misiniz?

SUP3R5'ın hazırladığı retro temalı PlayStation 5 konsol ve kontrolcüleri, bu hafta içerisinde satışa sunulacak. Sadece 304 adet üretilecek olan PlayStation 2 temalı bu PlayStation 5 konsolların satışına 8 Ocak 23:00'te başlanacak ve tüm dünyadan sipariş alınacak.

Disk sürücülü PS5'in fiyatı 749$ olarak belirlenmiş (normal fiyatı 500$), DualSense kontrolcüleri ise ayrı olarak satın almak isterseniz 99$ karşılığında (normal fiyatı 70$) satın alabileceksiniz. Konsolların gönderimine ise 2021'in ilkbahar aylarında başlanacak.

DualSense modifikasyonu için kontrolcülerin içini açmalar gerektiğinden bu özelleştirme işlemi sırasında kontrolcülerin garantisi bozulmuş olacak haliyle. PlayStation 5 için ise böyle bir risk yok, tüm cihazlar garantisine dokunulmamış halde sunulacak.

SUP3R5 konsolların al-satçıların eline geçmemesi için de gerekli güvenlik önlemlerini alacağını, kişi başı konsol siparişini bir, kontrolcü siparişini ise iki birim ile sınırlayacaklarını da açıkladı.

Koleksiyoncular için oldukça güzel görünen bir konsol olduğunu söylemek lazım, vergi ve kargosuyla bile şu anki mevcut Türkiye fiyatlarının aşağısına gelebileceğine de ekleyeyim.

YORUMLAR
mescut
6 Ocak 2021 13:14

PS1 versiyonu vardı, pc üzerinden yapılmış olan vardı o da çok güzeldi, bu kadar pahalı satılmamalıydı, Nintendo her ay yeni Nintendo Switch çıkartıyorken, Xbox her oyuna neredeyse özel bir edition çıkartırken ki yarısı kadar satmışken, Sony'nin bu durumdan özenip birkaç eski versiyonlarından çıkartması zor olmamalı, değişim yapılan da iki kapak, bir tuş takımı ki zaten internette çoğu insan aldıkları gün kapakların dışına boya yaptıklarını gördük, bu fiyattan satmak büyük rezillik ama karaborsada 1000 dolar bandıyla satışlardan bahsedilirken devam eder bu durumlar...

sSnake
6 Ocak 2021 12:50

Süper görünüyor gerçekten. Orjinali o kadar çirkin ki alternatif ne koysanız bu daha güzel diyor insan. Hele gamepad üzerindeki renkli düğme ikonlarını reknsiz ettiler ya çok ayar oldum. İlerde alacak olursam kesinlikle alternatif bir tasarım bakarım.

doksanlariozleyenadam
5 Ocak 2021 18:15

bir dinazor olarak içim eridi

Parolamı Unuttum