PS4 İçin MediEvil Remaster Duyuruldu!

Sir Daniel Fortesque'i özlemiştik

Herhalde remaster versiyonunu en çok görmek istediğiniz PS1 klasiklerini listelemenizi isteseydim içerisinde kesinlikle MediEvil bulunurdu. Artık o listedeki bu isme çizik atabilirsiniz çünkü PlayStation Experience 2017'nin ilk sürprizlerinden biri klasik PS1 oyunu MediEvil'ın PlayStation 4 için tamamen remaster edilmiş haliyle yayınlanacağı duyurusu oldu, hem de 4K desteğiyle.

Oyunun duyurusu kısa bir fragman eşliğinde yapıldı ve çok fazla da detay verilmedi. 1998 yılında başlayan MediEvil serisi sonradan iki oyuna daha sahip olmuştu: MediEvil 2 ve MediEvil Resurrection. Duyurulan bu Remaster versiyonu yalnızca ilk oyun için mi olacak, yoksa serideki diğer oyunları da içerisinde barındıracak mı ya da 4K görsellerin dışında ne gibi yenilikler görmeyi umabiliriz henüz bilmiyoruz. Sonuçta ortada yalnızca bir fragman var ama bu bile neredeyse 20 yıllık bu oyunun hayranlarını heyecanlandırmaya yetecektir.

> Remake/Remastered Yapılmasını İstediğimiz Oyunlar

MediEvil‘ın PlayStation Experience 2017 fragmanını aşağıda izleyebilirsiniz:

Her ne kadar fragmanda detayların 'yakında' açıklanacağı söyleniyor olsa da muhtemelen yeni bilgileri ancak Haziran ayındaki E3 2018 basın konferansında alabileceğiz. Genellikle öyle oluyor çünkü, Sony yeni detayları açıklamak için büyük konferansları bekliyor.

Bu remastera dair emin olduğumuz bir şey var, o da hem orijinal MediEvil'ı, hem de devam oyununu geliştiren Guerrilla Cambridge stüdyosunun bu yeni versiyon üzerinde çalışmadığı. Çünkü Sony PlayStation VR için yayınladığı RIGS: Mechanized Combat League oyununun pek de başarılı olmamasının ardından bu yılın başlarında Guerilla Cambridge stüdyosunu kapatmıştı. Umarız bu yeni versiyonu hangi stüdyo hazırlıyorsa özüne mümkün olduğunca sadık kalır.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum