Rainbow Six Siege Hilecileri, Yeni Tachanka İle Oyuna Girmeyi Başardı

Efendim açar mısınız kapıyı?!

Rainbow Six Siege’in sevilen “meme’lerinden” biri olan Lord Tachanka, sonunda uzun süredir ihtiyacını hissettiği rework’üne kavuşuyor. Fakat görünüşe göre hileciler, rework henüz oyuna gelmeden önce bile yeni Tachanka’yı oynamayı başarmış.

Twitter üzerinde pigeonR6’nın paylaştığı bu görüntülerde, yenilenen Tachanka’yı aksiyon içerisinde görebiliyoruz. Klip içerisinde saldırı timi gönderdikleri drone’lar ile bir anda gözlerini yeni Tachanka’ya dikmiş savunma timi ile karşılaşıyor.

Maç başladığında oyuncuların yanına giden ekip, yeni Tachanka’yı tüm detayları ile görebiliyor. Öyle ki karakter yeni bomba atarını ve çeşitli ekipmanlarını kullanmaktan çekinmiyor. Hatta videoyu çeken kişi Tachanka tarafından öldürülünce gelen ekran görüntüsünü de paylaşmış.

Ubisoft, Operation Shadow Legacy ile birlikte Sam Fisher’ı oyuna eklemiş olsa da pek çok Siege tutkunu Tachanka’nın geri dönüşünü bekliyor. Sızdırılan bilgilere göre 10 adet bombaya sahip olacak karakterimiz, Siege saflarına kargaşayı getirecek.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum