Rainbow Six Siege Operatörleri Fuze Ve Warden'a Buff Geliyor

Ember Rise yama notları geldi

Rainbow Six Siege'in 4. yıl 3. sezonu neredeyse başlamak üzere. Ember Rise isimli yeni operasyon adım adım yaklaşırken Ubisoft, yeni güncelleme ile birlikte gelecek dengelemeleri içeren bir açıklama yayınladı. Güncelleme notları arasında öne çıkan isimler arasında Fuze ve Warden bulunuyor.

Belki de güncellemelerin en geniş kapsamlısı, diğer operatörlere görece oldukça yeni olan Warden'a geliyor. Özellikle hareket debuff'ları kısıtlanan Warden, artık çok daha hızlı hale gelecek. Ubisoft, yama notlarında belirttiği üzere geçtiğimiz sezon Glaz'a gelen yenilikleri Warden'a adapte edecek. Bu sayede "Siege'in en şahane bıyığı" çok daha hızlı ve güçlü hale getirilecek.


Fuze ise çok ihtiyacı olan ekipman hızına kavuşuyor. Artık bombalarını 1.6 saniyede kurabilecek olan Fuze, çok daha hızlı baskınların önünü açacak. Firma yaptığı açıklamada "Fuze'un seçim oranını" artırmak istediklerini de belirtmiş.

Bir diğer önemli değişiklik ise operatörlerin pek çoğunun yaşayacağı ekipman değişimi olacak. Bildiğiniz üzere Ubisoft, taşınabilir kalkanın (deployable shield) yeni versiyonunu bir süredir test sunucusunda tutuyordu. Ubisoft, oyuna bu denli etki edebilecek bir ekipmanın pek çok karakter tarafından kullanılmasını istiyor.

Tüm yama notlarına buradan ulaşabilirsiniz. Operation Ember Rise, bugün akşam saatlerinde oynanabilir hale gelecek.

YORUMLAR
ocelot1789
11 Eylül 2019 19:56

Önce şu Newcomer ile normal casual'ı ayırsınlar. 12 level adam 150 level ortalamalı takıma denk geliyor. Sürkeli Rank oynamak yoruyor. Hem maç bulmak hem de uzun süren oyunlar derken. Casual oyunu önemsiz sanan bir kitle var fakat oyunun taktiksel ve ciddi bir oyun olduğunu, oyunun " casual" olmadığını hatırlatmak lazım. Daha casual bir shooter için Battleroyale oyunları var.

Parolamı Unuttum