Rainbow Six Siege'in 5. Yılının İlk Operatörü Yunan Kure Galanos Olabilir

İsmi hatırladınız mı?

Rainbow Six Siege'in 4. yılının sonlarına yaklaşıyoruz. Bu da Ubisoft'un yavaş yavaş yeni yıl ile ilgili ipuçları bırakmaya başladığı anlamına geliyor. Bu ipuçlarından ilki, oyuna yeni eklenen "mini" battle pass'in içerisinden geldi. Tüm R6 yılları ile ilgili ipuçları barındıran bu yeni battle pass, tek bir isme işaret ediyor gibi görünüyor.

Yeni battle pass'in ana odağında Rainbow ekibinin şefi Harry Pandey bulunuyor. Battle pass içerisinde kazandığınız tecrübe puanları ile Harry'ye ait 4 adet eşya açabiliyorsunuz. Bu eşyaların her birine özel hikayeler hazırlanmış. Fakat "Harry'nin Projesi" isimli eşyanın detayları dikkat çekici.


Bu "proje", aslında bir uçak bileti. Yunanistan'ın başkenti Atina'ya alınmış bu uçak biletini Harry şu şekilde tanımlıyor: "Bu bir uçak bileti değil. Bu, Rainbow'un geleceği için ön sıralardan bir davetiye. Ben kendisini The Program olarak çağırıyorum. Fakat siz, yuva olarak tanımlayabilirsiniz."

Ubisoft bir süredir Yunanistan'a gideceğinin sinyallerini veriyordu. Daha önce yayınlanan büyük kara tahta görselinde yeni yıl ile ilgili pek çok bilgi bulunduğunu sizlerle paylaşmıştık. Tahtanın hemen sağ üst köşesinde bulunan Project R6 Vision yazısı, yeni yılın Yunanistan'da geçeceğinin ilk işareti olmuştu.

Peki ilk Yunan operatörümüz kim olacak? Her kaynak farklı bir isme işaret ediyor olsa da şimdilik ortak görüş yeni karakterin efsanevi keskin nişancı Kure Galanos olduğu yönünde. Rogue Spear operasyonu ile yıllar önce Rainbow Six hikayesine eklenen Galanos, 2017'de gelen Glaz rework'ü sayesinde Siege oyuncularının yakından tanıdığı bir isim haline gelmişti.

Kıbrıs doğumlu Galanos, genç yaşta Yunan MYK güçlerine katılarak ekibinin en önemli parçası olmuştu.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum