Rainbow Six Siege'in Yeni Battle Pass Sistemine Merhaba Deyin

Year Pass tarihe karışıyor

Rainbow Six Siege'in 5. yılı aramızdan resmen ayrılıyor. Altıncı yıl ise beraberinde bol bol yenilik getirecek. Bu yeniliklerin başında ise, Ubisoft'un uzunca bir süredir Rainbow Six Siege evreni ile tanıştırmaya çalıştığı battle pass sistemi geliyor. Battle pass ile uzun süredir kullandığımız Year Pass'e veda edeceğiz.

Bildiğiniz üzere Year Pass, yaklaşık 25 dolardan satışa sunularak ekstra içerikler vadediyor. Bu pass'i satın aldığınızda yıl içerisinde çıkan tüm operatörlere bir hafta önceden erişebiliyor, özel kozmetikler açabiliyor ve oyun içi pazardan indirimli fiyatlara alışveriş yapabiliyorsunuz. İlk iyi haber de bu noktada geliyor zira battle pass'in fiyatında değişiklik olmayacak ve kendisini 1200 R6 kredisi karşılığında (52 TL) satın alabileceğiz. İkinci iyi haber ise year pass'in bu sezon ile aramızdan ayrılarak kafa karışıklığının tamamen ortadan kaldırılması olacak.

Fakat battle pass'in "içeriğini değiştirmek" ve "değerini artırmak" isteyen Ubisoft, herkesin canını sıkabilecek ufak bir değişim yapmış. Bundan böyle battle pass sahipleri operatörlere 1 hafta değil, tam 2 hafta önceden erken erişim sağlayabilecek. 1 hafta konusu bile tartışmaların göbeğine oturmuşken bu rakamı artırmak nasıl bir tepki toplayacak göreceğiz.

Altıncı yılında da hayatına bomba gibi devam eden Rainbow Six Siege'in bu yılki ilk operasyonu ise Crimson Heist olacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum