Rainbow Six Siege'in Yeni Operatörleri Ortaya Çıktı

İddialar asılsız değilmiş

Rainbow Six Siege'in yeni operatörleri gün yüzüne çıktı. Dün ortaya çıkan sızıntıların doğruluğu da bir kez daha kanıtlanmış oldu. 

Hatırlarsanız dün sizlerle paylaştığımız sızıntı haberinde Iana (Yana) ve Oryx'ten bahsetmiştik. Operation Void Edge ile birlikte aramıza katılacak olan operatörlerimizin resmi tanıtımları bu hafta sonu yapılacak. Öte yandan Ubisoft'un paylaştığı kısa videoda karakterlerimizin yeteneklerini görme fırsatı buluyoruz.

Savunma takımına katılacak yeni karakterimiz Iana, aslında bir astronot. Kendisini ay üssünde gördüğümüz karakterimiz, ilginç kostümü ve elindeki ekipmanı ile dikkat çekiyor. Daha önce paylaşılan sızıntılarda Iana'nın Alibi benzeri bir hologram yeteneği olacağı söyleniyordu. Fragmanın son saniyelerinde bu iddiaları kanıtlayacak bir görüntü görüyoruz.

Oryx ise uzun süredir gördüğümüz en agresif Saldırı timi üyesi olacak gibi. Fragmanda bizi dünyaya döndüren Oryx, koşarken önündeki engelleri pek fazla umursamıyor. Yine dün yapılan paylaşımlarda Oryx'in ince duvarlardan geçebileceği iddiaları bulunuyordu. Görünüşe göre Oryx, bundan çok daha fazlasını yapabilecek.

Henüz resmi bir açıklama gelmiş olmasa da Operation Void Edge'in Mart başında tanıtılması bekleniyor. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum