Rainbow Six Siege'in Yeni Operatörü Aruni'nin Hikayesi Paylaşıldı

Kolunu nasıl kaybetti?

Rainbow Six Siege'in yeni operasyonu bugün 16:00 itibariyle oyuna eklenmiş olacak. Operation Neon Dawn isimli yeni operasyonun odağında ise merakla beklenen yeni operatörümüz Aruni bulunuyor. Ubisoft, Aruni'ye olan heyecanı artırmak adına karakterin hikaye videosunu da bizlerle paylaştı.

Bu kısa animasyon içerisinde Aruni'nin robotik kol ve bacağının hikayesini öğrenme fırsatı da buluyoruz. Rainbow Six Siege operatörlerinden Thermite ile birlikte bir göreve çıkan Aruni, Bangkok'ta yaşanan bir patlama sonucunda robotik kol ve bacaklar kullanmaya başlıyor.

Rainbow Six Siege'in yeni operatörü Aruni, Surya Gate adı verilen bir ekipmana sahip. Fırlatıldığı kapı eşiğini lazerler ile kapatan bu ekipman, Aruni'nin alan kontrolünü sağlamasına yardımcı olacak. Karakterin tüm detaylarını öğrenmek için şu haberimize gidebilirsiniz.

 

YORUMLAR
cavegamer3530
2 Aralık 2020 14:39

Bi gittiler outer heavenı çaktılar şimdide venom snakei çakmışlar zaten iyice saçmalamıştı yok stadyum bilmemne eskiden daha iyiydi oyun pc de bazı topluluklar eski sürümde oynuyor diye okumuştum biryerde bana kalırsa ubisoftun bu oyunu direk 2 sene önceki haline geri çevirmesi lazım 

Parolamı Unuttum