Ready or Not'ın Geliştiricisinden Sert Açıklamalar Geldi!

Son 24 saat kendileri için pek iyi geçmedi

Henüz erken erişimde olan Ready or Not, bir şekilde oyun dünyasının gündemine oturdu. Swat oyunlarının "ruhani devamı" niteliğinde olan oyun şu anda ciddi bir oyuncu kitlesine ulaşmış durumda. Fakat bu başarı, beraberinde büyük ve oldukça ilginç tartışmaları da getirdi.

Son 24 saatte ilginç olaylar yaşayan Void Interactive, dağıtıcısı Team17'yi kaybettiğini açıkladı. Ortaya atılan iddialara göre bunun asıl sebebi, geliştirici ekibin oyuna bir "okul" bölümü eklemek istemesiydi. Aktif bir silahlı saldırının olduğu okulu ekibimiz ile temizlememiz gerekecekti. Görünüşe göre Team17 bu fikri pek sevmemiş.

Fakat geliştiriciden gelen açıklamada sorunun bu olmadığı ifade edildi. Okul bölümünün üstünde duran Void Interactive, net bir açıklama vermese de, Team17 ile yollarının ayrılmasının sebebinin aldıkları kararlar olmadığının altını çiziyor. Bu açıklamada henüz oyunda olmayan bu bölümün arkasında durmayı da ihmal etmemiş ekip. Böyle bir bölümün, bu olayı yaşayanları onurlandıracağına ve oyuncuları çok zor bir duruma sokacağına inanıyor Void Interactive.

Oyunda sivilleri incitmenin mümkün olduğunu hatırlatalım. Belki de tüm kaygı bu sahnenin "fazla" gerçekçi olmasından kaynaklanıyor. Bakalım bu eğlenceli oyun kendisine yeni bir dağıtıcı bulabilecek mi?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum