Red Dead Redemption 2'ye De GTA Gibi RP Modu Gelecek

FiveM ekibinden açıklama geldi

GTA V RP modunun yapımcısı FiveM, benzer bir modu Red Dead Redemption 2'nin PC versiyonu üzerinde de çıkarmayı planlıyor. Ekip şimdiden üzerinde çalışmaya başladığı projeyi sene içerisinde bitirmeyi amaçlıyor. Bu da sene içerisinde RDR 2 RP versiyonuna kavuşabileceğimiz anlamına geliyor.

Twitter üzerinden açıklamalar yapan mod ekibi şu ifadeleri kullanmış: "Red Dead Redemption 2'nin PC versiyonuna RedM modunu getireceğiz. PC çıkışının ardından modu da devreye sokmayı amaçlıyoruz. Tabi herhangi bir telif sorunu yaşanmazsa.." 


Mod ekibi, resmi sitesinde ufak bir açıklama yayınlayarak modun detaylarını yakın zamanda açıklayacağını da duyurmuş. Red Dead Redemption evreninde geçecek bir RP modu kulağa şimdiden oldukça eğlenceli geliyor.

Daha önce hiç RDR 2 oynamamış bazı PC kullanıcılarının ise çok fazla beklemesine gerek kalmadı. Yakın zamanda çıkacak oyunun mod desteğine ne diyeceği ise Rockstar ve Take-Two'nun insafına kalmış durumda. Öte yandan GTA RP sunucularının yakaladığı başarı sayesinde oyunun yükselişe geçtiğini de unutmamak gerek. Yapımcı ekip bu popülariteyi değerlendirmek isteyecektir.

YORUMLAR
desteksiz
19 Aralık 2020 01:43

WESTERN RolePlay Sunucumuz Aktif.. 
Discord adresimize gelerek bilgi alabilirsiniz.. 

//discord.gg/rPHJtFcXDA

desteksiz
19 Aralık 2020 01:42

WESTERN RolePlay Sunucumuz Aktif.. 
Discord adresimize gelerek bilgi alabilirsiniz.. 

//discord.gg/rPHJtFcXDA

desteksiz
19 Aralık 2020 01:38

[Bu yorum kullanıcı tarafından silinmiştir]

cagtayuckesen
7 Aralık 2020 02:25

 

BİR SUNUCUYA KATILMAK İÇİN DAVET EDİLDİN
 
Valentine RolePlay
87 Çevrimiçi158 Üye
Katıldın
 
 

mserhatsari
9 Ekim 2019 13:26

Ah shit here we go again..

Parolamı Unuttum