Red Dead Redemption 2 Hakkında Bomba Söylentiler Ortaya Çıktı!

Dev bir yapım bizleri bekliyor

Rockstar Games'in efsanevi oyun serisi Red Dead'in devam oyunu için oyunseverleri heyecanlandıracak söylentiler ortaya çıktı.

AnonDN1978 adlı Reddit kullanıcısı (aynı zamanda bu kişi Rockstar Games'in eski çalışanı olarak biliniyor) Rockstar Games'in arka alanda geliştirmekte olduğu oyunun ismi Red Dead Redemption 2: Legends of the West olduğunu belirttip, Playstation 4 ve Xbox One için geliştirildiğini söyledi. Ayrıca oyun bahsedilene göre yapımın, konsollara çıkışının ardından 1 ay sonra PC platformu için piyasaya sürüleceğini de sözlerine ekledi.

Bir diğer bilgilere göre Red Dead Redemption 2, ilk oyunun geçtiği mekanlarda geçecek ve yaşanan olayların 12 yıl öncesini konu alacak.
Oyunda kontrol edeceğimiz 3 karakterin bulunacağı bunların 2 tanesi ilk oyundan, bir diğeri ise yeni bir karakter olacakmış. Yeni karakteri, tıpkı GTA V'de olduğu gibi çoklu oyuncu modunda için kullanacağız.

Yapımda Irish ve Seth olmak üzere kontrol edeceğimiz 2 ana karakter olacak. 3. karakterimizi kovboy giysileri, şapkaları ve bot gibi giysiler alıp, kişileştirebileceğiz. Çoklu oyuncu modunun ise teknik olarak büyük bir değişime uğrayacak. Elbette yine atlarla birlikte yolculuğa çıkacağiz. Bu sefer, atların cinsiyetini ve türünü oyun içinde kendimiz karar vereceğiz. 

Daha bitmedi! ilk Red Dead Redemption oyununda kontrol ettiğimiz sevgili John Marston haricinde, orjinal yapımda gördüğümüz bazı eski karakterlere yeni oyunda rastlayacağız.

Fazla detay vermekten kaçınan AnonDN1978 isimli Reddit kullanıcısı, Red Dead Redemption 2: Legends of the West'in resmi duyurusunu E3 2015'te göreceğimizi dile getirdi.

Anon, Bully 2 projesi hakkında da  ''umutlu'' olduğunu söyledi ve kendisinin net bir bilgisi yokmuş maalesef.. Hadi bakalım, Rockstar Games'ten resmi duyuruları bekliyoruz!

YORUMLAR
Parolamı Unuttum