Remnant: From The Ashes, Ücretsiz Genişleme Paketlerine Kavuşuyor

Macera modu ve yeni haritalar

Remnant: From the Ashes, sessiz sakin bir çıkışın ardından yakaladığı momentumu korumak istiyor. Souls serisinin dinamiklerini yeni bir sistem ile birleştiren Gunfire Games, oyunun ilk güncellemesini bu ay oyuncular ile buluşturacak. Firma, bu güncelleme ile birlikte gelecek macera modu ve Leto's Lab isimli yeni harita hakkında açıklamalar yaptı.

Leto's Lab adındaki yeni zindan, Dünya üzerinde tamamen rastgele şekilde karşımıza çıkacak. Ufak bulmacalar içerecek bu yeni bölge kendisine ait bir boss'a da sahip olacak. Güncel zindanlardan daha fazla hikaye odaklı olacağı söylenen bu haritada, World Stone adı verilen taşlar hakkında daha fazla bilgi alma şansımız olacak. Leto's Lab, 19 Eylül'de oyuna eklenecek.

Bu güncellemeden önce ise pek çok oyuncunun merakla beklediği macera modu oyuna eklenecek. 12 Eylül'de -yine ücretsiz olarak- oyuna eklenecek bu özellik sayesinde haritanın her köşesine ulaşabilecek, boss'ları öldürebilecek ve materyal biriktirebileceksiniz.

Gunfire, oyunu sürekli olarak güncel tutmak istediğini daha önce de ifade etmişti. Firma, yavaş yavaş verdiği sözü tutuyor gibi görünüyor. Şimdilik oyuncu sayısında da oldukça iyi bir grafik çizen Remnant: From The Ashes, bir süre daha bu başarısını sürdürebilir.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum