Resident Evil 4 Remake, Yeni Hikaye Kısımları İçerecek

Beni baştan yarat

Bu yıl nisan ayı başında aldığımız bir haber Capcom'un Resident Evil 4 Remake üzerinde çalışmakta olduğunu teyit etmişti. Zaten Capcom'un iki yeni Resident Evil oyunu üzerinde çalıştığı söylentileri vardı, bunlardan birinin Resident Evil 8 (Village) olduğu sonradan belli olmuştu, diğeriyse stüdyonun üçüncü remake'i olacak olan Resident Evil 4.

Resident Evil ile ilgili iddiaları çok büyük ölçüde doğru çıkan Dusk Golem, Resident Evil 4 Remake hakkında da yeni açıklamalar yaptı.

Buna göre Resident Evil 4 Remake aslında tahmin edilenden çok önce sızmış. Zaten sıranın öncelikle Resident Evil 8'de olduğunu biliyorduk ama yine de Resident Evil 4 Remake için zikredilen tarih 2022, hatta oyunun 2023'ü bulabileceği bile söyleniyor. Tahmin edebileceğiniz gibi bu oyun tamamen yeni nesil odaklı olacak.

Açıklamadaki bir diğer önemli bilgi bunun düz bir remake olmayacağı ve Capcom'un oyunun hikayesine özellikle odaklanacağı. Resident Evil 3 Remake'te de orijinal oyundan farklı oynanış kısımları mevcuttu, Resident Evil 4 Remake ise bunu daha da ileri taşıyacak. Örneğin Dr. Salvador'la ilgili kısmın çok daha ayrıntılı olacağı ve bu düşmanla ilgili daha fazla bilgi öğreneceğimizi söylemiş Dusk Golem.

Oyun üzerinde çalışan ekip, Resident Evil 3 Remake ekibinden daha büyük. Capcom'un resmi açıklamasının ise yakın zamanda gelmeyeceğini söyleyebiliriz, bu yeni oyunun tanıtımına muhtemelen Resident Evil 8 çıktıktan sonra başlayacaklardır.

Ortada haliyle henüz bir fragman da yok, o yüzden oyunu hatırlamanız için Ultimate HD versiyonunun fragmanını ekleyeyim :)

YORUMLAR
Parolamı Unuttum