Resident Evil Resistance’tan Yeni Harita ve Mastermind Bilgileri Geldi

Sizin ‘Mastermind’ınız hangisi?

Resident Evil 3 Remake’in çıkışına şunun şurasında bir buçuk ay kadar bir süre kaldı. Hem eski dostla yeniden bir araya gelmek için hem de bu eski dosta eşlik edecek yeni multiplayer modu, Resistance için merakla beklemekteyiz. İşte bu modun haritası ve karakterleri hakkında yeni bilgiler paylaşıldı.

Daha önce de aktardığımız üzere oyun 4 vs 1 oynanacak. İşte bu mücadelede hayatta kalmaya çalışan grubumuza türlü türlü tuzaklar kuran, onların üzerine zombileri salan Mastermind karakterlerimiz hakkında bir miktar daha bilgi edinme şansına kavuştuk.

Oyundaki mastermind karakterimizden ikisi, Alex Wesker ve Ozwell Spencer. Alex Wesker, Resident Evil Revelations 2’den aşina gelebilecek bir isim. Geliştiricilerin Mastermind olarak akıllarına gelen ilk isimlerden birisi olmuş, bu role çok uygun düştüğünü düşünmekteler. Oyunda kendisinin manipülatif yönü öne çıkacak (haritayı manipüle edebilecek), dolayısıyla doğrudan kaba kuvvetle değil de daha çetrefilli hareket etmek isteyenlerin seçebileceği bir karakter olduğunu söylemek mümkün. Kendisi tuzaklarda uzmanlaşmış durumda

Ozwell E. Spencer ise, Umbrella’nın kurucuları arasında yer alıyor. Tahmin edilebileceği üzere karanlık bir geçmişe sahip. Bütün bu biyolojik silahların babalarından birisi oluyor kendisi. ‘Disintegration Fields’ oluşturabiliyor ve bu alanlardan geçen karakterlerin sağlıkları hızla düşüyor.

Daha önce açıklanan karakterler arasında Annette Birkin ve Daniel Fabron yer alıyor.

Açıklanan yeni haritalar ise Casino ve Abandoned Park. İsimleri zaten haritaların temasını yeterince iyi anlatıyor.

Resident Evil 3 Remake ve Resistance, 3 Nisan’da oyun severlerle buluşacak. Takipteyiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum