Rick Moranis Sessizliğini Bozdu: Eyvah Çocuklar Küçüldü Yeniden Çekiliyor

Komedinin efsane ismi geri dönüyor

Ghostbusters, Spaceballs ve pek çok efsanevi komedi filminde rol alan Rick Moranis, Hollywood'a Eyvah Çocuklar Küçüldü (Honey, I Shrunk the Kids) ile geri dönüyor. Açıklamayı Twitter üzerinden yapan Moranis, attığı Tweet ile birlikte geri dönüşünü müjdeledi.

Döneminin en iyi komedyenlerinden biri olarak gösterilen Moranis, Second City TV ve Hayalet Avcıları gibi efsanelerin senaryo yazarlığını yapmıştı. Eşinin ani vefatının ardından iki çocuğuna zaman ayırmak isteyen Moranis, tam 23 yıl sonra beyaz perdeye geri dönüş yapacak.

1989'da çekilen ilk Eyvah Çocuklar Küçüldü filmi gişede 227.7 milyon dolar gelir elde ederek büyük bir başarıya ulaşmıştı. İkinci ve üçüncü filmi ile bu başarıyı tekrar yakalayamayan seri, yeniden hayatımıza giriş yapacak.

İddialara göre Moranis, serideki Wayne Szalinski rolünü üstlenmeye devam edecek. Fakat film bu kez, Josh Gad tarafından oynanacak oğlu üzerine odaklanacak. Babasının deneylerini sürdürmeye devam edecek Gad'in karakteri, çocuklarının başına binbir türlü dert açacak.

Henüz filmin çıkış tarihi hakkında net bir bilgi bulunmuyor. Öte yandan Moranis'in ekranlara dönüşü oldukça sevindirici.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum