Riot, Legends of Runeterra'nın 2021 Yol Haritasını Paylaştı

Yeni kahramanlar, yeni içerikler

Riot Games, kart oyunu Legends of Runeterra için 2021 için planladığı içeriklerin önemli bir kısmını açıkladı. Paylaşılan yol haritası sadece Temmuz ayına kadar olan kısmı gösteriyor, bu da Riot Games'in yılın geri kalanı için de henüz paylaşmaya hazır olmadığı planları olduğu anlamına geliyor tabii.

Oyunun alacağı ilk büyük güncellemeyi Şubat ayında göreceğiz ve ilk şampiyon genişleme paketi de oyuna gelmiş olacak. Şampiyon genişleme paketleri, belirli şampiyonları merkez alan tematik kartlardan oluşacak. Bu ilk paket ise İtikatın Silahı, Aphelios'a ait.

Mart ayında Empires of the Ascended seti yayınlanacak ve burada Shurima ve Sun Disc şampiyonları oyuna eklenecek, imparator Azir ve paralı asker Sivir gibi karakterler bu güncellemeyle gelecek. Zaten önümüzdeki dönemde League of Legends'tan çok sayıda tanıdık simayı oyunda görmemiz olası, destekleyici karakterlerle beraber lore daha da genişleyecek.

Mayıs ve Haziran ayında da Shurima temalı iki genişleme paketi var. Mayıs ayında Guardians of the Ancient, yeni kostümler ve yeni etkinlik, Haziran ayında ise Rise of the Underworlds oyunculara sunulacak. Temmuz ayı ise yine bir şampiyon genişlemesi ve temalı etkinlik sunacak.

Riot, Legends of Runeterra'yı düzenli güncellemelerle geliştirmeye devam ediyor. Oynaması ücretsiz bu kart oyununu PC ve mobil cihazlarda oynayabilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum