Robert Englund, Freddy Krueger'ın Geleceğiyle İlgili Konuştu

Krueger'e selef aranıyor, başvuru adresi: Elm Sokağı

A Nightmare on Elm Street için yeni bir film ufukta gözükmüyor. Ancak uzun yıllar Freddy Krueger karakterini canlandırmış olan Robert Englund geçtiğimiz dönemde yaptığı açıklamada son bir devam filminde rol alabileceğini belirtmişti. Görünüşe göre filmden ses seda gelmeyince Englund, fikrini değiştirmiş.

Bloody Disgusting'e Freddy Krueger'ın geleceğiyle ilgili konuşan başarılı aktör, "Çocuklar, ben artık Freddy değilim. Belki bir tane daha yapabilirim, ama belki... Eğer beni C vitamini ile doldurursanız yapabilirim. Fakat söylemek istediğim şey şu, artık sekiz film yapamam çocuklar, artık bizim yeni bir aktör bulmamız gerekiyor. Güvenebileceğiniz, sevebileceğiniz ve uzun yıllar rol alabilecek birisini" diyerek rol için yeni bir oyuncu arayışlarına başlanması gerektiğini belirtti.


Kevin Bacon hakkında çıkan söylentiler hakkında da konuşan Englund, "Kevin da artık bir çocuk değil. Kevin, korkuyu seviyor. O gerçek bir karakter aktörü, Tremors'ta muhteşemdi, Stir of Echoes'ta da harika işler yaptı. Söylentileri ben de duyuyorum. Bizim ihtiyacımız olan şey bu rolü alıp ileriye götürebilecek birisi, yeniden yapabilecek birisi ve tüm yeni teknolojilerden faydalanabilecek birisi, bize böyle birisi lazım." dedi. 

Freddy Krueger rolüyle özdeşleşmiş olsa da Robert Englund'un hem sinema hem de televizyon geçmişi bir hayli dolu. Seslendirmenlik konusunda da oldukça başarılı olan Englund, belki de son bir kez daha Freddy olmayı hak ediyordur.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum