Robert Pattinson, Batman'i Süper Kahramandan Saymıyor

Süper para!

Matt Reeves'in yazıp yöneteceği yeni The Batman filminde BruceWayne/Batman'i canlandıracak olan Robert Pattinson, rolü aldığından beri hayranlar tarafından rahat bırakılmıyor. Tabii bu kadar popüler bir karakteri canlandırmak oldukça büyük bir iş, doğal olarak baskının yükselmesi de normal. Ancak Pattinson, bu konuda oldukça rahat bir tavır sergiliyor. 

Today'e verdiği röportajda "Rol sana geldi ve ne düşündün? Bir süper kahraman mı olmak istedin?" sorusuna "Batman bir süper kahraman değil. O sayılmaz, süper kahraman olmak için sihirli güçler gibi şeylere sahip olmanız gerekiyor." cevabını veren taze Batman, Robert Pattinson karakterle ilgili düşüncelerini dile getirmiş. Belki Batsy gözünden lazer atamıyor, gemileri kaldıramıyor ama dünyanın en iyi dedektifini beyaz perdede canlandırmak oldukça heyecan verici olsa gerek. Ayrıca paranın da en güzel süper güçlerden birisi olduğunu unutmamak lazım. 

Kadrosunda Rober Pattinson dışında Paul Dano, Zoe Kravitz, Andy Serkis, Jeffrey Wright ve John Turturro gibi isimlerin de yer aldığı The Batman filmi 25 Haziran 2021'de vizyona girecek. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum