Rocket Raccoon'un Hikayesi Guardians of the Galaxy 3'te Tamamlanacak

James Gunn neyi ima ediyor?

Guardians of the Galaxy ekibinin en nevi şahsına münhasır karakterlerinden birisi olan Rocket Raccoon uzun zamandır Marvel Sinematik Evreni içerisinde önemli bir yere sahip. Avengers: Endgame'de de önemli bir rol oynayan Rocket'in hikayesi James Gunn'ın söylediğine göre Galaksinin Koruyucuları'nın üçüncü filminde tamamlanacakmış. Hatta Gunn'ı en çok heyecanlandıran şey, Rocket'in hikayesini tamamlama şansına erişmek olmuş.

Deadline'a konuşan Gunn, yeniden projenin başında olmaktan oldukça mutlu olduğunu belirtti. Tüm karakterle yeniden çalışmayı iple çektiğini belirten Gunn, kendisini en çok Rocket Raccoon'un etkilediğini söyledi.

"Eğer bana kariyerimdeki en üzücü an nedir diye soracak olursanız Marvel'dan ayrılmak olduğunu söyleyebilirim. Marvel içerisindeki herkes size bunu söyleyebilir. Benim Rocket ile olan ilişkim oldukça değişik ve bağlantılı bir halde. Rocket aslında beni yansıtıyor, gerçekte Rocket benim. Belki bu durum biraz narsisistik gözüküyor olabilir ama olay böyle. Groot ise benim köpeğim gibi, ben Groot'u gerçekten çok seviyorum hem de çok farklı bir anlamda. Rocket ile kendimi bağdaştırabiliyorum, onun tutkusunu hissedebiliyorum. Fakat onun hikayesinin tamamlanmadığını da hissediyorum. Rocket'in hikayesi ilk filmle başladı, ikincide gelişti ve sonrasında Infinity War ile Endgame'de yer aldı. Ben onun hikayesini Guardians of the Galaxy 3'te tamamlamayı gerçekten çok istiyorum. Bu benim için büyük bir kayıptı, hikayeyi tamamlayamayacak olmak. Neyse ki burada olmasam bile benim senaryomu kullanacaklarını biliyordum." şeklinde konuşan James Gunn, Rocket'in hikayesini tamamlamak derken ne kastetti kestirmek zor. Görünüşe göre Galaksinin Koruyucuları 3, Rocket için bir veda içeriyor.

James Gunn, çok fazla belli etmese de Marvel'dan ayrıldığına cidden üzülmüş. Neyse ki Gunn-Galaksinin Koruyucuları hikayesi mutlu sonla bitecek gibi gözüküyor ama Gunn'ın şu açıklamasının ardından Rocket'in sonu nasıl olacak bilemiyoruz. 

YORUMLAR
MAVİSAKAL
16 Mayıs 2019 18:00

Filmin kötü adamı The High Evolutionary olacak.

MAVİSAKAL
16 Mayıs 2019 17:56

3.filmde Adam Warlock'ın yanı sıra; Lylla, Quasar, Beta Ray Bill gibi yeni karakterler evrene giriş yapacak. 3.film, şimdiki kadronun son filmi. Chris Pratt sözleşmesini uzatmış. Star-Lord muhtemelen bundan sonra solo takılacak.

Parolamı Unuttum