Russia 2055 28 Şubat'ta Pre-Alpha Sürecine Giriyor

For Mother Russia!

Arkasında tek bir kişi olmasına rağmen hiç de fena görünmeyen Russia 2055, 28 Şubat itibari ile pre-Alpha sürecine girecek. Oyunun yapımcısı (!) Invictus Volition, bu müjdeli haberi iki yeni oyun içi görüntü ile paylaştı.

Bu görüntülerden ilkinde yapımcının oyuncu kamerasına verdiği "sallanma" efektini görüyoruz. Oyunun filmlerde karşılaştığımız "found footage" (Blair Witch Project, REC gibi) kamera yapısına sahip olmasını istediğini belirten Invictus Volition, bu tarzı oyuna başarılı şekilde yedirmiş gibi görünüyor. Tabi bu kameranın herkesi tatmin etmeyeceği de çok açık.

 

Diğer görüntüde ise (sesi kısarak açın) oyunun yapabildiklerini görüyoruz. Oyun içi render'lar oldukça şık görünse de şimdiye kadar gördüğümüz görüntülerin tek bir bölümde geçtiğini anlamak zor değil.

 

Yine de oyunun stili ve grafikleri hiç de fena görünmüyor. Hele ki bu kadar tasarımı tek bir kişinin yapmış olduğunu göz önünde bulundurunca... Bir Hideo Kojima çalışmasına benzeyecek Russia 2055'in Twitter hesabını takip ederek beta sürecine katılacak şanslı kişilerden biri olabilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum