Sea of Thieves'de Artık Hazinelerinizi Gömebileceksiniz

Kendinizi çirkin korsanlardan korumanın yeni yolu

Sea of Thieves'i her daim güncel tutan Rare, yeni sezonda oyuna yine çok önemli değişiklikler getirecek. Her sezon ile birlikte oyuncuların büyük bir kısmının isteklerini yerine getiren geliştirici ekip, bu kez uzun süredir beklenen bir mekaniği çok daha dikkat çekici şekilde oyuna ekliyor.

Yoğun bir Skull Fort deneyiminin ardından en yakın Outpost'ta sandıklarınızı satmaya gittiğinizi hayal edin. Yol boyunca sizi bekleyen tehlikelerin en başında korsanlar geliyor. İşte bu sebeple artık değerli eşyalarınızı adalara gömme fırsatını sunacak Rare bizlere. Hatta bu gömüler çantanıza otomatik olarak bir hazine haritası ekleyecek. Bu hazine haritasını yine oyuna yeni eklenen görev tahtasına eklerseniz bol bol sürpriz de sizi bekliyor olacak. Oyuncuların sizin adınıza satabileceği bu kutular size hem renown hem de para kazandıracak.

Yeni sezon ile birlikte önünde top bulunduran kayıklar da bizleri bekliyor. Zıpkının yerini alan bu top, saldırı ve savunmada oyunculara yardımcı olabilecek bir özellik olacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum