Shadowgun Serisinin Yeni Üyesi Shadowgun War Games Çıktı!

Konsol kalitesinde mobil oyun keyfi

2011 yılında Shadowgun ile büyük bir başarı elde eden Madfinger Games, başarılı mobil oyun serisinin en yeni üyesi olan Shadowgun War Games'in Android ve iOS cihazlar için tüm dünyada ücretsiz olarak çıkış yaptığını duyurdu. Serinin önceki oyunları Shadowgun, Shadowgun: Deadzone ve Shadowgun Legends, 50 milyondan fazla oyuncuya ulaşmıştı.

Google Play'den "2019'un En Güzel Görünen Mobil Oyunu" ödülünü kazanan Shadowgun Legends ile aynı kalitede grafikler içeren ve şimdiden 1.5 milyonun üzerinde ön kayıtlı oyuncuya sahip olan Shadowgun War Games, önceki oyunların başarılı oynanış tarzını 5'e 5 takım savaşlarına taşıyan bir taktiksel FPS oyunu.

Oyuncular her biri kendine has kişisel özelliklere ve yeteneklere sahip farklı kahramanlar arasından seçim yaparak konsol kalitesinde aksiyon sunan bu oyuna katılabilecekler.

Unity kullanan Shadowgun War Games, bu motorun sağladığı tüm imkanlardan da sonuna kadar faydalanarak mobil cihazınızın gücüne bağlı olarak belirgin bir kalite artışı da gösteriyor.

Shadowgun War Games'i App Store ve Google Play Store üzerinden ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Oyunun tamamen Türkçe destekli olduğunu da ekleyeyim.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum