Sızdırılan PUBG Modu ''Vostok'', FPS Ve Autobattler Türünün Karışımı Olacak

Nasıl yani?

Battle royale türü, kendisinden önce popüler olan her tür gibi, değişiyor ve evrimleşiyor. Fakat akımı başlatan PlayerUnknown’s Battlegrounds, ciddi bir rota değişimine hazırlanıyor gibi. Veri madencilerinin keşiflerine göre oyuna gelecek yeni mod, standart PUBG deneyiminden çok daha farklı olacak.

PUBG sızıntıları ile ün yapmış PlayerIGN’in YouTube kanalında yayınladığı bu video, bahsi geçen sızıntı üzerine odaklanıyor. “Vostok” adı verilen bu modun FPS ve autobattler türünün bir hibriti olacağını vurgulayan PlayerIGN, oyuncuların 1v1 karşılaşmalara gireceğini ifade etmiş.

Dota Underlords ya da TFT gibi oyunlarda gördüğümüz gibi belirli bir canımız olacak ve girdiğimiz savaşlardaki başarı oranımıza göre bu canımız değişecek. Yani kazandıkça oyunda kalırken kaybetmeyi sürdürdükçe canınız gidecek ve turnuvadan eleneceksiniz.

İddialara göre oyuncuların tamamının üç canı bulunacak. Fakat sürekli olarak farklı rakipler ile savaşa gireceksiniz. Sona kalan iki kişi ise canlarını bitirene kadar savaşacak. Sızıntılardan gelen bilgilerde “paranın” ve silahların da oyun içerisinde olduğu belirtilmiş –ki bu da autobattler türünden tanıdığımız bir durum.

Yani parayı kullanarak yeni silahlar alabilecek ve kendinizi güçlendirebileceksiniz. Turları kazandıkça kazanma bonusunuz olacak ve silahları daha rahat güçlendirme şansı bulabileceksiniz.

Henüz bahsi geçen oyun modunun ne zaman geleceği ise bilinmiyor. 8.3 güncelleme notlarında karşımıza çıkmayan bu detay, önümüzdeki sezonda oyuna eklenebilir.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum