Son 4 Yılın En Çok Oynanan 15 Steam Oyunu Tek Bir Hareketli Grafikte

Team Fortress 2'ye kocaman bir alkış

Daha önce hiç Steam'de en çok oynanan oyunların sıralamasını merak ettiniz mi? Bu soruya cevap arayan Reddit kullanıcısı TheKarmaFiend, paylaştığı hareketli grafikte son 4 yılın en çok oynanan Steam oyunlarını incelememize olanak sağlamış.

Ocak 2015-Aralık 2018 arasını kapsayan hareketli grafiğin ilk dönemlerinde iki oyunun tepeleri domine ettiğini görüyoruz: Dota 2 ve CS:GO. Ağustos 2017'ye kadar başbaşa mücadele etseler de Ağustos ayının son günlerinde denkleme yeni rakipleri PUBG giriş yapıyor.

via Gfycat

Hızlı bir açılış ile ilk 3'e girmeyi başaran PUBG, aylar geçmeden birincilik koltuğuna oturarak kendisine en yakın rakipleri Dota 2 ve CS:GO ile arasındaki farkı açıyor. 2 senedir büyük bir güncelleme almayan Team Fortress 2'nin hala listede olması da şaşırtıcı. Aynı şekilde uzun süredir listede olan bir diğer oyun ise Garry's Mod.

Bununla birlikte yeni bir Football Manager oyunu, ARK, GTA V, Rainbow Six Siege ve Monster Hunter: WORLD gibi oyunlar da listenin müdavimleri arasında. Aynı grafikte son aylarda Auto Chess ile yükselişe geçen Dota 2'nin PUBG'ye ne kadar yaklaştığını görme şansımız da oluyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum