Sony, 2021'in En Çok İndirilen PlayStation Oyunlarını Açıkladı

GTA 5 yine listede

Sony, 2021'de PlayStation Store'da en çok indirilen oyunların listesini açıkladı. Listeler Amerika/Kanada ve Avrupa olarak ikiye ayrılmış.

Amerika'da PlayStation 5 için en çok indirilen oyun NBA 2K22 olurken onu Call of Duty: Vanguard, Marvel’s Spider-Man: Miles Morales, Madden NFL 22 ve Battlefield 2042 takip ediyor.

Avrupa'da ise PS5 listesinin zirvesinde bir başka spor oyunu olan FIFA 22 var. Call of Duty: Vanguard, FIFA 21, Marvel’s Spider-Man: Miles Morales ve Battlefield 2042 ise takipçileri. Bu bakımdan Amerikalı ve Avrupalı oyuncuların oyun zevklerinin örtüştüğünü söylemek mümkün. Tek fark Amerika'da basketbol ve Amerikan futbolunun, Avrupa'da ise futbolun tercih ediliyor olması.

PS4 listelerine baktığımızdaysa Amerika tarafında GTA V'in yine zirvede olduğu görülüyor. Üzerinden bu kadar yıl geçen bir oyunun hala zirveye oynaması gerçekten büyük başarı. Takipçileri ise Call of Duty: Black Ops Cold War, Minecraft, NBA 2K22 ve Call of Duty: Vanguard.

Avrupa'da ise PS4 listesininde FIFA 22 zirveyi kapmış, onu Minecraft, FIFA 21 ve Call of Duty: Black Ops Cold War takip ediyor.

Her iki bölgede de yılın en popüler F2P oyunu Fortnite olurken, onu Call of Duty: Warzone ve Rocket League izlemiş.

YORUMLAR
YCD
13 Ocak 2022 18:37

Ne kadar zevksiz listeler bunlar yahu!

Parolamı Unuttum