Sony, 3 Yeni Marvel Filmini Onayladı!

Spider-Man'in MCU macerası henüz bitmiyor, bitecek gibi de durmuyor

Marvel Sinematik Evreni'nin belki de Avengers: Endgame'den bu yana en çok beklenen filmi Spider-Man: No Way Home'u izlememize bir aydan daha az bir süre kaldı. Filmle ilgili bu zamana kadar gelen tüm haberler bunun Spidey'nin MCU içerisindeki son filmi olacağını işaret ediyordu. Hatta bu konuda Sony'nin mahallemizin sevimli komşusunu kendi evrenine çekme isteğinin de önemli rol oynadığı belirtiliyordu. Ancak işler sanıldığı gibi değilmiş. Sony-Marvel işbirliği en azından üç film daha devam edecek. Sony adına Spider-Man'in yapımcılarından olan Amy Pascal, en meşhur örümceğin geleceğine ışık tuttu.

"No Way Home, bizim Marvel ile birlikte yapacağımız son film olmayacak. Bu son Spider-Man filmi de değil. Sıradaki Spider-Man filmini Tom Holland ve Marvel ile birlikte yapmaya hazırız. Bizim düşüncemiz üç film yapmak. Sonrasında bir üç filmlik projeye daha bakacağız. Bu kesinlikle bizim son MCU filmimiz değil." diyen Amy Pascal hayranlara müjdeyi verdi. Tabii Sony ile MCU arasında geçtiğimiz dönemlerde yaşanan gerginlikleri de düşününce bu yeni dönemde Venom ve diğer Sony Marvel Evreni karakterlerinin de yavaş yavaş MCU'ya geçecek olmasının büyük rolü var. 

Eğer Tom Holland, büyük bir çılgınlık yapıp Spidey'i oynamaktan vaz geçmez ise uzun yıllar daha kendisinin Spider-Man olarak göreceğiz, kim bilir No-Way Home'dan sonra belki de Andrew Garfield ve Tobey Maguire'ı da yeniden Spider-Man olarak izleyebiliriz. Şimdilik epey karman çorman olan Spider-Man durumunun netleşmesini ise 17 Aralık günü öğreneceğiz diye umut ediyorum. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum