Sony, Oyun Markalarını Üç Film Ve Yedi Diziyle Ekrana Taşımaya Hazırlanıyor

God of War gelir mi?

2019 yılından itibaren Sony'nin sinema ve televizyon birimleri sıkı bir çalışma içerisine girdi. Öncelikle ellerinde bulundurdukları Marvel karakterlerini Venom ve Spider-Verse ile birlikte beyaz perdeye getiren Sony, ikinci etapta da oyun markalarını uyarlamaya hazırlanıyor. Bu konuda izleyeceğimiz ilk film olan Uncharted'ı iki yeni film ve yedi farklı dizi takip edecek. Şirket CEO'su Tony Vinciquerra yaptığı açıklamada "Büyük bir Sony ailesi" fikrinin temel alındığını açıkladı.

Üç filmden Uncharted'ın yanı sıra Metal Gear Solid filminin de yolda olduğunu biliyoruz. O yüzden üçüncü film için sıkı bir rekabet var. Hayranların büyük çoğunluğu God of War hikayesini beyaz perdede izlemek istiyor. Ancak bir sürpriz ile karşılaşıp Horizon: Zero Dawn'ı da film olarak görebiliriz. Zira Horizon'un hikayesi ve atmosferi dizi olmaya pek uygun değil. Tabii layığıyla bir film olabilmesi için de ciddi bir bütçe gerekiyor. Aynı durum God of War için de geçerli bakalım bu üçüncü film hangi oyun markası olacak?

İşin dizi kısmında ise şüphesiz en ilgi çekici olanı The Last of Us. HBO tarafından kapılan Last of Us, Chernobyl'in yaratıcıları tarafından ekrana taşınacak. Bir diğer dizi ise çok uzun zamandır gündemde yer alan Twisted Metal dizisi olacak gibi gözüküyor. Diğer beş dizi için an itibariyle pek fazla ipucuna sahip değiliz. Ancak Sony'nin oldukça geniş bi oyun kütüphanesi var. Siz hangi Sony oyunlarını dizi veya film olarak görmek istersiniz? Bence şöyle güzel ve eğlenceli bir animasyon Crash Bandicoot dizisi epey ilgi çekici olabilir. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum