Sony’nin Game Pass Alternatifi Yakında Duyurulacak Olabilir

PS Now abonelik kartları satıştan kaldırılıyor

Geçtiğimiz ay Sony’nin abonelik sistemleri ile ilgili yeni bir düzenlemeye gitmeyi planladığı, Game Pass’e rakip olacak bir sistemi bu yılın ilk aylarında duyurabileceği ile ilgili haberler paylaşılmıştı, hatırlayanlarınız olacaktır. Sony’nin yaptığı yeni bir hamle, bu ihtimalin kuvvet kazandığı şeklinde yorumlanabilir.

Sony’nin ülkemizde aktif olmayan bir abonelik sistemi var malumunuz, PlayStation Now. Bu sistem için abonelikler, dijital olarak yapılabildiği gibi elektronik mağazalarında satılan kartlar da kullanılabiliyor. İşte şimdi bu abonelik sistemi ile ilgili bir değişiklik olacağının sinyallerini veren bir hamle yaptı Sony; İngiltere’de elektronik mağazalara önümüzdeki haftadan itibaren bu kartların satışına son verileceğine ilişkin mesajlar gönderilmiş durumda.

Bloomberg yazarı Jason Schreier; geçtiğimiz ay kaleme aldığı bir haberde, Sony’nin PlayStation Now ve PS Plus sistemlerini birleştirmeyi planladığını ve kod adı Spartacus olan bu yeni sistemin 2022 Bahar aylarında hayata geçirilmesinin hedeflendiğini dile getirmişti. Bu sistemde, aynı Game Pass’te olduğu gibi belirli bir abonelik ücreti karşılığında, katalogda yer alan eski-yeni birçok oyuna erişim imkânı sunulacak. Game Pass’ten bir farkı ise, 3 farklı abonelik modelinin geçerli olacak olması.

Bu sistem halen resmiyet kazanmış değil. Ancak PlayStation Now kartlarının satıştan kaldırılmaya başlanması, yakında bu konuda bir duyuru gelebileceğini düşündürtüyor. Bakalım sistemin resmi ilanı ne zaman yapılacak, takipteyiz.

YORUMLAR
cavegamer3530
17 Ocak 2022 10:59

Amk 2 hesabım var biri ana hesap birinde sadece gta online oynuyom amk böyle işin geçen plus bitti indirim vardı 1 yıllık aldım gitmişim sadece gta yı oynadığım hesaba almışım kafamı sikeyim ne mal adamım amk şimdi ana hesabımın kütüphanesindeki plus oyunlarını oynayamıyom sikecem yapacakları işi

Parolamı Unuttum