Sony'nin Madame Web Filmi Yönetmenini Buldu

İlk başta şaka sanıyorduk, Sony bu konuda ciddiymiş!

Bazı başarılar insanların gözlerinde bir perde etkisi yaratabilir. Sanırım Sony içinde Venom filminin gişede yakaladığı başarı tam olarak bu etkiyi yarattı ve oldukça değişik bir biçimde yeni bir evren hazırlıklarına başladılar. Spider-Man ile alakalı çok sayıda karakteri beyaz perdeye getirmek isteyen Sony'nin bu konudaki en ilginç örneklerinden birisi de Madame Web karakteri.

Venom'un devam filmi Let There Be Carnage ve Morbius filmleriyle büyümeye devam edecek evrenin sıradaki filmi Madame Web olacak gibi gözüküyor. Daha önce Jessica Jones, Defenders ve Orange Is the New Black dahil olmak üzere çeşitli dizilerde yönetmenlik yapmış olan S.J. Clarkson, Madame Web filminin başına getirildi. Clarkson'un daha önce herhangi bir sinema filminde yer almamış olması da epey ilginç bir durum. 

Madame Web karakterini beyaz perdeye uyarlamak oldukça tuhaf gözüküyor çünkü Cassandra Webb'in herhangi bir solo çizgi roman serisi bulunmuyor. İlk kez 1980 yılında yayınlanan The Amazing Spider-Man serisinin 180. sayısında gördüğümüz karakter Spider-Man ile epey güçlü bir bağa sahip. Aynı zamanda bir mutant olduğu da bilinen Cassandra'nın evrene girişi Spider-Man ile bağlanabilir. Ancak ortada şöyle bir sorun var, Madame Web için bir film oluşturacak sayıda çizgi roman hikayesi de yok, yani filmin senaristlerine büyük iş düşüyor. 

Variety'nin haberine göre Sony, Cassandra Webb'i canlandırmak üzere yüksek kalibreli bir aktris arıyor. Charlize Theron ve Amy Adams isimleri listenin üst sıralarında yer alıyor. Sony'nin yeni evreni konusunda bu kadar kararlı olduğunu görmek sevindirici ama çıkacak işlerin kalitesi oldukça şüpheli gözüküyor. 2020'li yıllara girdiğimizde sanırım bir şekilde uyarlaması olmayan hiçbir çizgi roman karakteri kalmayacak. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum