Sony'nin Uncharted Filmi Yönetmensiz Kaldı!

Sony Film Departmanı'nı zor günler bekliyor.

Sony'nin film şubesi oldukça zorlu bir dönemden geçiyor. Önce Disney ile Spider-Man'in hakları konusunda yaşanan anlaşmazlık, sonrasında hisse değerlerinin düşmesi gibi gelişmeler yaşandı. Kim haklı, kim haksız tartışılır ama Spider-Man'in bu ayrılığı en çok Sony'e zarar vermiş gibi gözüküyor. Sony Pictures'a bir kötü haber de Uncharted filminden geldi, filmin yönetmeni Dan Trachtenberg, filmden ayrıldı.

Deadline'ın haberine göre Nathan Drake'i canlandıracak olan Tom Holland ise filmde kalmaya devam edecek. En azından şimdilik, zira Tom Holland ile Sony'nin arası da Spider-Man konusu yüzünden biraz açılmış durumda. Stüdyo, filme yeni bir yönetmen bulmak için arayışlara başladı. Filmin çekimlerine ise 2020 yılının ilk döneminde başlanılması bekleniyor.


Uncharted filmi, Sony'nin yeni kurduğu PlayStation Productions'ın ilk ürünü olarak karşımıza çıkacak. Geçtiğimiz sene Asad Qizilbash, Carter Swan, Avi Arad, Alex Gartner ve Chuck Roven'ın da bünyesinde bulunduğu geniş bir yapımcı ekibi tarafından kurulan yapım ekibinin en büyük amacı Sony'nin büyük oyun markalarını sinema ve dizi haline getirmek. 

Genç Nathan Drake'in maceralarını anlatacak film için şu an bir yönetmen açıklanmış değil. Hatta Sony bu konu hakkında hiçbir açıklamada bulunmadı. Filmden ayrılan Dan Trachtenberg ise son olarak The Boys dizisinin ilk bölümünü yönetmişti. Bakalım Sony hem Tom Holland ile arasındaki buzları eritip, hem de yeni bir yönetmen bulup Uncharted filmini layığıyla yapmayı başarabilecek mi? 

YORUMLAR
zikinu
23 Ağustos 2019 21:49

Disney fanlarının gerçekten sıkı bir dayağa ihtiyacı var artık gerçekten. Disney'in açgözlülüğü yüzünden hiçbir suçu olmayan Sony'nin hisselerinin düşmesi nedir ya? 

Parolamı Unuttum