Spider-Man Posterindeki Nick Fury Hatası, Samuel Jackson'ı Kızdırdı

Ayna, ayna, söyle bana...

Samuel L. Jackson neredeyse 11 yılı aşkın süredir Marvel Sinematik Evreni'nde Nick Fury karakterini canlandırıyor ve neredeyse tüm MCU filmlerinde kendisini irili ufaklı rollerle görüyoruz. Nick Fury denince akla ilk gelen şeylerden biri de göz bandı oluyor elbette.

Nick Fury'nin sol gözü kör olduğu için göz bandı kullanıyor, gözünü MCU'da nasıl kaybettiğini de Captain Marvel filminde öğrenmiştik. Fury, normalde çizgiromanlardaki klasik evrende bir Alman şarapneliyle gözünü kaybederken, Ultimate evreninde patlama sonucunda gözünden yaralanıyordu.

The Hollywood Reporter'ın haberine göre Spider-Man: Far From Home'un yeni posterlerinde kritik bir hata yapılmış, bu posterlerden bazıları filmdeki karakterleri iki farklı açıdan gösteriyor. Normalde sorun yaratmayacak bu teknik Nick Fury için problem, çünkü göz bandına baktığımızda sol değil de sağ gözü körmüş sonucu çıkıyor ortaya.


Samuel Jackson da bu hataya kayıtsız kalamamış görünüyor. Ünlü aktör, hatalı posteri "Uhhhhhhh, What In The Actual FUCK IS GOING ON HERE???!!! #headsgonroll#lefteyemuthafukkah" sözleriyle paylaşmış :)

THR'nin haberinde dikkat çekici bir detay da var. Bunun bir hata olmayabileceği, Fury'nin farklı gözünde bant olmasının kasıtlı yapılmış olabileceği ihtimali üzerinde durulmuş. 90'lardaki Spider-Man animasyon dizisinin Day of the Chameleon isimli bölümünde Bukalemun'un (Chameleon) Fury'yi taklit ettiği ve göz bandı yanlış gözünde olduğu için yakalandığı hatırlatılmış. Acaba bu filmde de öyle bir şey var mıdır dersiniz?

YORUMLAR
creepylord
28 Haziran 2019 10:24

Chameleon falan ayak ya :D görseli seçmiş aynalamış kompozisyon uğruna. Bıraksınlar bu işleri.

Aztek
26 Haziran 2019 19:33

Ne olursa olsun, filmin kritik bir oyuncusunun taklit resmi ''sahte bu, hani düşmanı falan annadın mı kıps ;)'' kafasıyla afişe, postere basılmaz. Teoriyse tırt, gerçekse gördüğüm en büyük mallıklardan birisi olmuş.

ocelot1789
26 Haziran 2019 15:33

MCU içinde patlama sonucu mu kaybediyor? :D lel

Akcan
ocelot1789
1 Temmuz 2019 13:45

ah987sdhash98da98hh89a goose reyiz :D


Decypher
ocelot1789
26 Haziran 2019 16:19

Ultimate Universe diyecektim, MCU demişim. O kadar çok Marvel olunca karışıyor işte :)

osmanzi
Decypher
26 Haziran 2019 18:37

"Last time I trusted someone I lost an eye." diyen Fury MCU'da gözünü hiç kaybetmeseydi çok daha iyiydi.


Parolamı Unuttum